Lékařem krále Charlese se stal homeopat. Je očkování a alopatická medicína určena pouze pro plebs?!

Sdílet

Anglický král Charles má nového osobního lékaře. Stal se jím praktický lékař Dr. Charles Dixon, který jako hlavní terapeutickou metodu léčby používá homeopatii. Výhradně homeopaticky se léčila i královna Alžběta II., matka současného krále. Ta se dožila uctihodného věku 99 let, stejně jako její manžel Filip (100) a oba do posledních dnů vedli velmi aktivní život.

To poněkud kontrastuje s nedávnou plandemií koronaviru a agresivní očkovací mašinérií, jejíž součástí byl i tehdy princ Charles. Podle něj experimentální korona vakcíny pomáhaly „chránit a osvobozovat“! Ve světle současných poznatků. masivních vedlejších účinků se zdá, že jediným benefitorem těchto experimentálních korona vakcín byli jejich výrobci – velké nadnárodní farmaceutické firmy. Ty na podivných vakcínách a ještě podivnějších smlouvách na jejich nákup pohádkově zbohatly a nadále bohatnou.

Podle většiny alternativních léčebných terapií jsou vedlejší účinky očkovacích vakcín vážnější než údajné přínosy očkování. To se podle praktiků alterantivních léčebých systémů týká všech vakcín, nejenom skandálních rychlokvašek na údajnou léčbu koronaviru. Masivní očkování se dává do souvislosti s nárůstem například autismu u dětí a další řady vážných chronických onemocnění. U korona vakcín jsou to náhlá úmrtí, neplodnost, neurologické potíže atd.

Je to paradox! Globální elity podporují podivné léčebné postupy, ale sami se léčí alternativní medicínou bez vedlejších účinků! Vakcíny, chemoterapie, léky proti cholesterolu atd. jsou tedy pouze pro běžný lid!

dr. prometheus


Sdílet

5 Replies to “Lékařem krále Charlese se stal homeopat. Je očkování a alopatická medicína určena pouze pro plebs?!

      1. homeopata sme vyskusali v Prahe, zakladatela , riesia hlavne na baze psychiatrie – nas pocit potvrdilo to co sa o expertoch napisalo – idioti.
        naturopat – Dr. Robert S. Morse (internet)

        1. A jakého homeopata jste v Praze vyzkoušeli?! Homeopatie se zajima o symptomy ze vsech oblasti, nikoliv pouze z mentální oblasti! Zakladatel homeopatie se jmenoval Hanneman a zemřel před 200 lety, byl to Němec z Lipska 🙂 , nebo jste snad myslel J.Cehovskeho? Ten homeopatii dělal jen relativně krátkou dobu!

  1. Zde plebs – hlásím, že jsem se homeopaticky léčila léta a velice úspěšně. Všechny chronicity, se kterými si naše běžná medicína nedokázala poradit, homeopatická zdolala.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *