V Národním muzeu uspořádali LGBT výstavu, ředitel dostal padáka…

Sdílet

V Budapešti se dějí věci! Ředitel tamějšího národního muzea v Budapešti László Simon uspořádal ve své instutuci výstavu World Press Foto, která měla za cíl propagovat LGBT++ motivy „homosexuálů a leseb bez domova“. Ministr kultury vlády V. Orbána János Csák ho na základě stížnosti opozičních politiků, veřejnosti a části medií odvolal z funkce.

Veřejná propaganda LGBT++ je v Maďarsku zakázána zákonem, cílem je ochránit děti a mládež před perverzními suxualistickým směry.

Bude zajímavé sledovat reakci EU a USA, které Maďarsko za ochranu mládeže před sexuálními perevrzemi kritizují. Vše pod rouškou „ochrany práv LGBT++ osob„. Velvyslanec USA v Budapešti je dokonce otevřený homosexuál. Bývalý ředitel Simon navíc není maďarského původu a celá kauza může tedy nabrat ještě širší rozměr.

Češi si mohou pouze povzdechnout, to by se bohužel u nich doma stát nemohlo. Tak LGBT++ agendu tlačí vláda, „opozice“, pRezident, media, zahraniční korporace, neziskovky a proti stojí jen pár osamělých aktivistů….

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *