Propagace lesbické „farářky“ v mediích a knihkupectvích není náhoda

Sdílet

Když vejdete do některého českého knihkupectví, pak u vchodu budou vystaveny údajně nejprodávanější knihy. V posledních dnech je to i kniha „zpověd farářky“. Cílem je propagovat lesbickou „farářku“ Martinu Kopeckou. Ta je známá svojí podporou nejrůznější neomarxistické agendy a mimo jiné sama žije v lesbickém svazku. Že je to v přímém rozporu s biblí?! Ale no tak, koho ještě nějaká bible mezi církevními preláty zajímá?! Církve a křesťanství jsou globálně likvidovány a jejich místo má nahradit islám.

Zajímovou otázku asi bude, kdo si může podobné knihy kupovat? Pravděpodobně skoro nikdy, to ale nebrání, aby je „kdosi“ zařadil mezi údajně nejprodávanější knihy na trhu… Kdo je ten někdo?

Otázkou je, proč je tahle agenda podporována i v českých knihkupectvích? Odpověď je snadná, podívejte se, kdo je ve skutečnosti vlastní! Stejně jako kdo vymyslel celou tu neomarxistickou agendu a s ní spojenou LGBT++ ideologii. Nápověda: Češi ani muslimové to nebyli….


Sdílet

One Reply to “Propagace lesbické „farářky“ v mediích a knihkupectvích není náhoda”

  1. Bibli si úplně vždy všichni vykládali tak jak se to zrovna hodilo. To že váš výklad nesouhlasí s jejím není nic překvapivého.

    Lidi dělají mnohem divnější věci než jen kupování nějaké knihy. Tvrdit si to nemůže nikdo kupovat když k tomu nemáte žádné podložení je stupidní

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *