O vystěhování Palestinců do Evropy už mluví otevřeně židé v Izraeli i Česku. Podporuješ Izrael? Pak podporuješ i islamizaci Evropy! Další „konspirační“ teorie se ukázala jako pravda

Sdílet

Stále zřetelněji se začíná ukazovat, že onen velmi podivný útok Hamasu na Izrael z pásma Gaza, byl jen záminkou k jiné operaci. Tou je etnické vyčištění palestinských území od Palestinců a jejich zabrání židovským státem. Ano, o žádný překvapivý útok Hamsovců se nejednalo a je to pouze divadlo typu 11. září, které má ospravedlnit v očích světové veřejnosti masovou etnickou čistku a vyhnání původního obyvatelstva.

Palestinců je několik milionů a zatím nelze ospravedlnit jejich fyzickou likvidaci ani „terorismem“. (Palestinci mají k židům hlubokou nedůvěru a zcela odmítli očkování vakcínami od židovských firem Pfizer, Moderna atd. Proto by se muselo jednat o přímou genocidu, která by se nedala utajit před světovou veřejností). Cílem je Palestince „dočasně“ vyhnat mimo jejich území a následně zařídit jejich přijetí loutkovými vládami v Evropě. Budou to dvě v jednom. Etnicky se vyčistí Izrael a ještě se podpoří plánovaná islamizace Evropy. Globální elity si jen zamnou ruce.

O tomto plánu již zcela otevřeně začínají mluvit izraelští politici z vládních i opozičních stran. Stejně jako ho nenápadně začínají propagovat „nezávislá oficiální media“. Podporu tomuto šílenému plánu ale vidíte i u „českých“ židů, „vlastenců od Mrtvého moře“. O jejich loyalitě k hostitelským národům si můžete udělat obrázek sami. (poznámka redakce: rabín D. Bohbot v článku hovoří o jejich přesunu do Evropy svýjimkou ČR, zda mu to lze věřit, či ne nevíme.)

Všem hlupákům u nás doma, kteří si připínají izraelské vlaječky a „stojí při Izraeli“, snad jediný vzkaz. Současnou podporou Izraele podporujete islamizaci Evropy, tedy vašich domovů. Nebo si snad myslíte, že vás pak židé laskavě za odměnu přestěhují někam, kde muslimové nejsou?! Pokud tomu věříte, tak jste hlupáci!

Drobná poznámka na závěr. Hned po 8. říjnu někteří nezávislí pozorovatelé na tento zrůdný plán vyhnání a likvidace původních obyvatel Palestiny poukazovali. Dostalo se jim osočování z „konspiračních teorií“, uběhly 4 týdny a hle, už je to skoro oficiální stanovisko izraelské vlády.

Tak proto se likvidují palestinské domy buldozery a obyvatelstvo se systematickým bombardováním vyhání na jih k egyptské hranici. Další kroky budou následující. Dojde k dohodě o „dočasném“ zřízení utečeneckých táborů na Sinaji v Egyptě. Izrael pak odmítne vyhnané Palestince vpustit zpět na jejich území a tak se začnou přesunovat do Evropy. Tomu bude předcházet oficiální mediální masírka a „válečných uprchlících“, které je potřeba humanitárně přijmout navždy! Část z nich přijde i do ČR, není náhodou, že hlavní poradce vlády pro zahraniční politiku a bezpečnost je jistý T. Pojar z prominentní židovské rodiny. Stejně nebyla náhoda přijetí migračního paktu ze strany vlády „Ukrajince“ Fialy, který má rovněž židovské předky. Kritika židů je v Česku zakázána hned několika zákony, takže případná opozice bude brutálně potlačena policejně-justičním aparátem. Češi těšte se na nové muslimské sousedy z (nejenom) Palestiny.

Dan Donák, Texas, USA

Palestinská města jsou srovnávána se zemí, aby se do nich už Palestinci nemohli nikdy vrátit


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *