Imigrantské neziskovky si za Babiše polepšily. Za Fialy se mají jako prasata v žitě. Opozice jako divadlo pro Čechy?

Sdílet

Bývalý premier Babiš se často chlubí, jak bránil Česko před imigranty. Je tedy s podivem, že za jeho vlády si přední imigrantské neziskovky o milony polepšily! Babiš byl premiérem v letech 2017-2021.

Podívejte se sami. Třeba neslavně proslulá neziskovka Organizace pro pomoc uprchlíků (OPU), kterou vede celoživotní neziskovkář M. Rozumek (nikdy ve skutečnosti nepracoval).

V roce 2017 kasíroval Rozumek celkem 34,23 mil Kč a na mzdy vydal „pouze“ 74% všech nákladů. V roce 2018 pobral Rozumek a jeho parta 34,21 mil kč a v roce 2018 34,16mil kč. Jenže už v roce 2020 to bylé 39,29 mil Kč a to prosím bylo období korona lockdownů, kdy údajně nemohli do ČR žádní uprchlíci přícházet, navíc poprvé skoro 1/3 všech příjmů OPU tvořili dary od českých organizací, zbytek ze zahraničí EU, OSN atd.. V roce 2021 už Rozumek pobral 41,41 mil Kč,opět to byl známý rok corona teroru. Pravé hody nastaly naziskovkářům sdruženým kolem Rozumka za Fialy, po začátku ukrajinské krize. Už v roce 2022 dostali celkem 71,89 mil Kč. Většinu darovaly české vládní subjekty a zbytek cizina, dokonce absolutní dávka z ciziny se oproti předchozím letem snížila. V roce 2022 bylo bizarních dárců hned několik a prim hrála nadace „hodného lichváře“ Petra Kellnera s 410tis. kč. Tradičním sponzorem je Sorosova neziskovka Open society fund.

Jak vidíte imigrantské neziskovky si žily stejně dobře za Babiše, jako za Fialy. Stejně tak za Babiše probíhal masivní přísun barevných imigrantů do ČR, Fiala jen procesy akceleroval, aby splnil příkazy zahraničních pánů. Mezi oběma pány není ve skutečnosti žádný rozdíl. Oba pracují na výměně českého obyvatelstva prostřednictvím masové imigrace z Afriky a Asie. Cílem je islamizace Evropy a likvidace bílých národů. Sice to není z jejich hlav, ale oba plní příkazy svých zahraničních pánů a soukmenovců bez rozdílu. Kdy to konečně české obyvatelstvo pochopí, že současná hra na opozici je jen divadlo pro hlupáky?!

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Imigrantské neziskovky si za Babiše polepšily. Za Fialy se mají jako prasata v žitě. Opozice jako divadlo pro Čechy?”

  1. Polovička členů Babišovy vlády byla členy Aspen institutu. Fiala je dárek, ale Babiš moc nezaostává. Stačí si připomenout aféry Skripal, Nikulin, Asadův chemický útok, nebo muniční sklady Vrbětice. Řek bych, že je vodí jeden a ten samej loutkovodič.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *