Bavorský starosta (CSU) zavřel imigrantské ubytovny. Chtěli jsme pomáhat, ale teď máme pořád vloupačky, krádeže a sexuální obtěžování

Sdílet

Starosta bavorského městysu Gachenbach Alfred Lengler (CSU) se rozhodl uzavřít místní dvě imigrantská centra s platností ke konci listopadu. Obě centra budou pro jistotu srovnána se zemí, aby jim nadřízené správní orgány nemohly uprchlíky opět vnutit.

Podle starosty se obyvatelé městysu cítí terorizování uprchlíky, Na denním pořádku jsou vloupačky, krádeže a sexuální obtěžování bílých žen a dívek. Největší potíže prý dělají černoši, kteřé přivezly neziskovky v roce 2019. Uprchlíci se po městě sápají na ženy, pokoušejí se je líbat a osahávají je. Policie nijak nezasahuje, má to asi nařízeno od vedení. Ve městě žije asi 2300 místních obyvatel a několik stovek černých uprchlíků.

Co se s uprchlíky stane, není zatím jasné. Nejpíš je přesunou do jiného města.

Do Německa se valí další miliony imigrantů, kterém tak globální finanční oligarchie lifruje v rámci projektu na výmenů bílého evropského obyvatelstva. Další ranou budou Palestinci, které Izrael vyhání z jejich domovů v pásmu Gaza. Jinde než v Evropě skončit bohužel nemohou. Bylo to do předu plánováno a není náhoda, že vláda P. Fialy podepsala migrační pakt, který znamená masivní rozmisťování barevných uprchlíků i v ČR.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *