„Spontánní“ prožidovské plakáty v českých městech. Češi jsou emočně připravováni na etnické čištění Palestiny, část Palestinců bude zlikvidována, zbytek odsunut do Evropy

Sdílet

Ve velkých českých městech se v posledních dnech objevily plakáty dětí a lidí z Izraele, které mělo unést propalestinské hnutí Hamas do pásma Gaza (zbytku původně palestinského území). Údajně se jedná o spontánní aktivitu členů místní židovské obce a akce probíhá i v jiných zemích (Taiwan, Chile, USA atd.) a je údajně koordinována jistou židovskou aktivistkou v San Francisku. Plakáty se objevily především na autobusových zastávkách a dalším majetku měst a městských organizací. Co je pozoruhodné, že se zde normálně zádné plakáty vylepovat nesmí a ty vylepené na černo, jsou obvykle během dne odstraňeny. Tentokrát je to jinak, plakáty na zastávkách a nárožích visí bez problémů dál. To může vyvolávat pochybnosti o spontánnosti celé plakátové akce.

Této teorii by nahrával i celý vývoj nedávných událostí v palestinsko/izraelském konfliktu. Palestinci připravují měsíce obrovský útok a izraelské tajné služby mají v Gaze tisíce informátorů a o útoku nic neví. Zcela náhodou je přesunut velký hudební festival, kde Hamas povraždil nejvíc židovských obětí, na poslední chvíli do těsné blízskosti pásma Gaza. Následně dojde k odvetnému masivnímu bomardování palestiských území včetně civilní infrastruktury a Palestinci jsou hromadně vytlačováni na jih, tedy ke hranicím s Egyptem. Egypt je odmítá přijmout a tak budou mít Palestinci jen dvě možnosti, buď být zmasakrováni, nebo Palestinu natrvalo opustit. Pohádce, že by je Izrael někdy pustil zpět, nikdo soudný nevěří.

K čemu tedy slouží současná masová pro izraelská propaganda politického establishmentu a medií v české kotlině? Má české obyvatelstvo přípravit na závěrečné řešení židovsko-palestinského konfliktu. Tím má být vyhnání Palestinců z jejich země, nebo případná jejich likvidace v rámci „protiteroristické operace“ (pokud odmítnou odejít). Vyhnaní Palestinci ale skončí v Evropě. I k tomu později proběhne humanitární kampaň. Povšimněte si dnes jsou Palestinci Čechům líčeni jako teroristé, až přijde čas na jejich vystěhování do Evropy, pak se najednou změní na trpící „ženy a děti“.

Etnicky se vyčistí území Izraele od Palestinců a podpoří se islamizace Evropy dalšími miliony muslimů (Jako „palestinští uprchlíci se dovezou do Evropy i další miliony černochů. Afgánců, Pákistánců atd. To už znáte z dob „syrských válečných uprchlíků“)

Ale všechno má svůj čas a vy se zatím dojímejte na zastávkách autobusu z unesených židovských obětí, jejichž osud je jistě nelehký.

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet