Pokus o vraždu německého opozičního politika nese všechny znaky práce tajných služeb. Němeční novináři mají radost… Liberální demokracie ukazuje svoji pravou tvář

Sdílet

V německém Ingolstadtu došlo k posuku o atentát na předsedu opoziční AfD Tino Chrupallu. Dva zatím neznámý muži k němu přistoupili s žádostí o selfie, po krátkém osobním kontaktu se politik zhroutil a začal se u něj rychle rozvíjet tzv anaphylaktický šok (to je život ohrožující stav). Záchranka ho odvezla do blízké nemocnice, kde na JIP bojoval krátce o život. Při ohledání jeho těla došlo ke zjištění, že oni muži mu vpíchli zatím neznámou látku. Policie odvezla politika na zatím neznáme místo a stejnou ochranu poskytla i další člence vedení AfD A. Weidel. Chrupalla se v Bavorsku účastnil kampaně před zemskými volbami, kde se očekává rekordní zisk opoziční AfD. Ta odmítá masovou imigarci, výměnu bílého německého obyvytelstva za muslimské imigranty, válku proti Rusku, LGBT++P šílenství a likvidaci německého průmyslu pomocí eco teroru atd.

To je pochopitelně trnem v oku globální finanční oligarchii, která se snahou o likvidaci bílé Evropy stojí.

Jenže tentokrát se nejedná o útok primitivů z Antify, nebo naverbovaných uprchlíků. Útok pomocí vpichu neznámé látky nese známky útoku tajných služeb. Né nutně německéhé BND, klidně to mohla být CIA, nebo MI6, případně jejich poskoci z řad východoevroských tajných služeb (možno proto ten amaterismus). Policie případ vyšetřuje, ale skoro jistě vše skončí do ztracena… případně se najde nějaká smyšlená oběť.

Neúspěch atentátu zklamal některé německé liberálně demokratické novináře. Například Jörg Kachelmann prohlásil, že se Chrupalla raději neměl nikdy narodit. Tak si lib. dem. samozvaný lepšo člověk představuje tu toleranci k jiným názorům a osobám. Muslim, či negr znásilňující a ženy a vraždící náhodné kolemjdoucí na německých ulicích ho dojímá a má pro něj slova pochopení, ale zvolený německý politik si přece zasluhuje zmizet z povrchu zemského. Přesně podle talmudistického pořekadla, „máte problém s člověkem?. Zbavte se člověka a zbavíte se i problému“.

Je to v ČR a na Slovensku lepší? Můžeme se utěšovat tím, že Koudelka ve vedení BIS je neschopný blb, který by ani atentát nedokázal zorganizovat?! Vážně?! Stačí si vzpomenout na vraždu gen. Lučanského na Slovensku a on nás ten smích hned přejde.

Jsme ve válce, ale ne s Rusem, nebo koronavirem. Jsme ve válce globální hydrou chamtivé a zlé lžidokracie. Ta nám tu válku vyhlásila již před mnoha lety, přijměme konečně tu výzvu Je to válka z jejich strany na život a na smrt. Tak raději ať vyhrajeme a přežijeme my Češi/Slováci/Maďaři….


Sdílet

One Reply to “Pokus o vraždu německého opozičního politika nese všechny znaky práce tajných služeb. Němeční novináři mají radost… Liberální demokracie ukazuje svoji pravou tvář”

  1. Ide o problem „scenara“, ktory vyjadril Putin, t.j.: „Musi dojst k vymene elit“ (pozn: klanovo-korporatne riadenie spolocnosti).
    To co sa vsade prezentuje, tieto primitivne udalosti, je prezentacia starej defektnej elity.
    Moslimska cvargla nevedomky posluzila ich uhlavnemu nepriatelovi, chazarom…. – hlupaci, co si nastuduju 5x za den koran, obstastnuje x manzeliek (vratane maloletych) si zasluzia spravodlivy koniec…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *