Fotbalový tým z uprchlíků neunesl porážku a napadl protihráče, rozhodčího a diváky. Multikulturní Německo náš vzor?!

Sdílet

Multikulturní povyražení měli obyvatelé německého města Halle tentokrát na fotbale, Při zápase městské ligy mezi týmy Reideburger SV a „Kine em“ došlo k útoku hráčů družstva Kine em proti protihráčům těsně před koncem zápasu, kdy jejich tým prohrával. Na budku dostal i rozhodčí a někteří neopatrní diváci, kteří se rozzuřeným útočníkům připletli do cesty. Rvačku ukončil až příjezd policie, která dva agresory zadržela.

Tým Kine em je tvořen téměř výlučně uprchlíky kurdského původu a je proslavený svým násilným chováním. Pikantní je, že napadený rozhodčí je syn sociálně demokratického politika a poslance Bundestagu a podporovatele masové imigrace Ralfa Stegnera. Poslance Stegner a media mají nyní obavu, aby se incident moc nerozmazával a neohrozilo to „obrázek úspěšné integrace uprchlíků do německé společnosti“.

Východoněmecké město Halle nemělo před 30 let žádné imigranty a téměř nulovou kriminalitu (240 tis. obyvatel). To ale už dávno neplatí, stejně jako všechna další města je zaplaveno přívalem uměle dovezených uprchlíků a výsledkem je přeměna v muslimské město odněkud z Afriky, nebo Asie. Mějte na paměti, že globální finanční oligarchie a její místní soukmenovci chystají stejný osud Čechům a Slovákům. Stále ale lze se bránit. Bude ale potřeba začít říkat nahls, kdo je viník celé té šílené agendy výmeny evropského obyvatelstva. Muslimové to nejsou, ti jsou jen nástroj!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *