Na židovských domech v Berlíně se objevily židovské hvězdy? Kde by přišli muslimové k adresám v Německu žijících Židů?

Sdílet

V souvislostí s eskalací podivného konfliktu kolem pásma Gaza dochází k přenesení konfliktu i do Evropy. Nemuslimští gojimové musí stát pevně za Izraelem a být ve válce s Palestinci. Muslimové zase straní svým arabským soukmenovcům z Palestiny. Evropské země proto zažívají pro palestinské demonstrace, kde se brojí proti Izraeli a Židům. Stejně jako pro izraelské akce, které většinou organizuje režimní establishment.

Jenže někdy je to divné. V Berlíně někdo pomaloval domy patřící Židům židovskou hvězdou. Před pár dny by měl establishment ohledně viníků jasno – bílí neonacisté. Tentokrát je vše jinak, začíná se ukazovat na muslimy. To navozuje jednu otázku. Jak mohli v getthech žijící muslimové vědět, kde žijí místní Židé? Muslimové žijí vesměs v uzavřených ghettech – no go zonách a Židé naopak v lepších čtvrtích. Nebo snad měli muslimové informace od jistých státních složek? Nebo to dokonce provedl uplně někdo jiný?

Nebylo by to v liberálně demokratickém Německu nic divného, Třeba útoky proti opozičním politikům z AfD a aktivistům jsou zjevně koordinovány mezi částí tajných služeb a antifou, imigrantskými gangy. Posvěcení to tedy má z nejvyšších míst! I tenhle „antisemitský“ útok má podobné rysy. Cílem může být opět rozehrát citlivé téma antisemitismu a připravit německou společnost na náklady spojené s vyhnáním Palestinců z jejich území v Gaze. Nikde jinde něž v Evropě totiž vyhnaní Palestinci skončit nemohou. Bude to vlastně paradox, údajně muslimský antisemitismus v Německu povede k přísunu dalších muslimů do Německa! Jenže účel světí prostředky, cílem dlouhodobého projektu globálních elit je islamizace Evropy. Muslimové jsou jen nástroj a muslimové si islamizaci Evropy sami nevymysleli….

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet