Česká mlékárna začala vyrábět muslimský nápoj Ayran. Počet potenciálních zákazníků prudce roste, ale Češi to nejsou

Sdílet

Česká mlékárna Olešnice začala pod značkou Moravia vyrábět a prodávat tradiční muslimský mláčný nápoj Ayran. Ten Češi znají především z exotických dovolených v Turecku a arabských zemích a dnes i třeba z Německa a Rakouska. Ayran je kysaný mléčný nápoj slané chuti a Turek, nebo Arab ho pije k masovým pokrmům.

Pravděpodobnost, že ho bude doma pít Čech je velmi malá. Mlékárna Olešnice není nadnárodní korporace, aby musela razit nějakou multikulty agendu, jejím zájmem je obchod. Je na místě otázka, komu chce Ayran prodávat?

No přece těm, kteří jsou na něj zvyklí! Tedy Turkům a Arabům, kteří žijí v ČR a těch masově přibývá. Stačí se projít po větším českém městě, na každém rohu jsou kebabárny a večer centra měst plní podivní prodejci drog – barevní cizinci. Česká vláda navíc podepsala imigrační pakt, který bude do dneška ilegální migraci, legalizovat a počet barevných cizinců bude dál rychle růst. Bude tedy růst i počet potenciálních zákazníků o tradiční muslimské výrobky. Podobný trend znájí spotřebitelé z vedlejšího Německa a Rakouska. I tam mlékárny reagovaly na příchod „nových Němců“ změnou nabídky výrobků.

Nápoj pro novo Čechy?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *