Vláda P. Fialy dál aktivně rozvrací V4. Česká ambasáda v Budapešti slouží jako LGBT++P úderka. Protimaďarské tažení „české“ diplomacie je kontraproduktivní a pokrytecké

Sdílet

Vláda „Ukrajince“ Fialy se na příkaz zahraničních bossů dál pokouší rozvracet funkční uskupení V4. V posledních měsících se „česká“ vláda zaměřila na protimaďarské postoje. Pro Fialu a jeho ministry je to snadné, podporují všechny neomarxistické perverze jako LGBT, masovou imigraci, deedukaci, green deal, válku proti Rusku atd. a to je přesný opak toho, co dělá Orbánova vláda tady v Budapešti.

Česká ambasáda se na příkaz z Černínského paláce (sídlo MZV) zapojila do podpory pochodu deviantní pýchy zvané Budapest pride a otevřeného útoku proti maďarským vnitřím záležitostem jako je obrana normální rodiny.

V Maďarsku je od roku 2021 zakázána LGBT++P propaganda zaměřená na mládež a děti. To pochopitelně znemožnilo agresivní LGBT++P propagandu jakou známe ze západní Evropy a USA a bohužel v posledních letech i z ČR. Jde především o vymývání mozků dětem na školách, kam chodí neziskovky šířící LGBT++P propagandu. LGBT++P propaganda je totiž jedním z nástojů globalistů, který má sloužit ke zničení tradiční bílé rodiny.

Současně to slouží k likvidaci funkčního uskupení V4, které v minulosti celkem úspěšně hájilo zájmy ČR, Polska, Slovenska a Maďarska.

Maďaři a jimi zvolená vláda to odmítají a česká diplomacie by to měla respektovat! Je to i směšné pokrytectví. Kritizuje snad ministr Lipavský (Piráti) zákaz LGBT propagandy v muslimských zemích jako Saudská Arábie, nebo Katar? Nekritizuje! Tak ať nechá Maďary na pokoji! Českým zájmem jsou dobré vztahy s Maďarskem!

Diplomat Budapešt


Sdílet