„Židovských obětí bylo 11-17 milionů“, rokycanský starosta perlí. „Praha se osvobodila sama“, rozumuje M. Kalousek. Ani posvátných 6 milionů už nestačí? Přepisování historie jede na plný plyn

Sdílet

Zhruba 11 až 17 milionů Židů bylo odvlečeno do koncentračních táborů. Také z Rokycan byly deportovány všechny židovské rodiny,“ tuhle historickou perlu vypustil z úst starosta Rokycan jistý Tomáš Rada (Rokycanští patrioti). Soudný člověk by se asi podivil, jak mohli němečtí nacisté zavléci do koncentráku 17 mil. Židů, když jich v době 2. světové války žilo po celém světě pouze 12 milionů, Jenže dnes taková evidentní pitomost nepřijde nikomu podivná. Dokonce nikdo nepřipomíná ono posvátné číslo 6 milionů, které se nesmí pod hrozbou trestně právních sankcí jinak zpochybňovat. Vždyť jediné oběti, nad kterými se smí oficiálně truchlit, jsou v posledních 20-25 letech oběti židovského holocaustu. Otázkou tedy není, zda je rokycanský starosta nevzdělaný hlupák! Otázkou je, proč se nad tím veřejně nikdo nepodivuje?! Zřejmě to skutečným pánům země vyhovuje…. To ale zdaleka není vše.

Podle M. Kalouska neosvobodila Prahu Rudá armáda, ale pražští povstalci. Co na tom, že je to prokazatelný historický nesmysl a právě rychlý postup sovětských vojsk ku Praze zabránil jejímu zničení a masakru Pražanů a sovětská vojska svedla na předměstí Prahy 9. května postupové boje s ustupujícími německými vojsky. Ani tahle lež nikomu nevadí. Naopak! Soudný člověk se asi bude ptát, proč se tedyPražané neosvobodili již v roce 1942, když ty Rusy k ničemu vlastně nepotřebovali. Jenže takové otázky si nikdo neklade. Naopak množí se výzvy pro režimních aktivistů k likvidaci všech připomínek osvobození země Rusou armádou.

Výročí konce 2. světové války přineslo řadu podobných projevů a ty z úst prorežimních politiků na všech úrovních vyzněly doslova jako z Orwella. Historie se už nepřepisuje pomalu, ale na plný plyn. Cílem je vymazat historickou paměť českého národa a udělat z něj stádo dobytka určeného nejprve k otrocké práci a následně k likvidaci jako zbytečných jedlíků.

Nechají si to Češi líbit, nebo se té globální parazitující hydře postaví na rozhodný odpor. To její příslušníci nám vyhlásili boj na život a na smrt. Přijměme ten boj a bojujme ze všech sil za naší národní záchranu!

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

2 Replies to “„Židovských obětí bylo 11-17 milionů“, rokycanský starosta perlí. „Praha se osvobodila sama“, rozumuje M. Kalousek. Ani posvátných 6 milionů už nestačí? Přepisování historie jede na plný plyn

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *