V Polsku se už konec 2. světové války neslaví jako svátek. Polsko je před otevřeným vstupem do války na Ukrajině a připravovalo se na to od roku 2013

Sdílet

Pokud jste zavítali 8. května do sousedního Polska, pak Vás asi zarazilo, že ten den nebyl na rozdíl od všech ostatních zemí v regionu státní svátek. S výjimkou místních vojenských parád byl v Polsku normální pracovní den. To ale před 10 lety nebylo!

Stejně tak jste si určitě povšimli budování nové dopravní infrastruktury. Kolem Krakowa a Katowic se budují nové silnice a stejný obrázek vidíte po celém Polsku. Polské silnice připomínající tamkodrom jsou již minulostí a po celé zemi vznikají tisíce kilomentrů nových kvalitních silnic. To ostře kontrastuje s omšelou vizáží většiny polských historických měst, ale tamější elity si s tím hlavu nelámou.

Investice do ifrastruktury uplně náhodou začaly před rokem 2014. Vše nasvědšuje tomu, že Polsko bylo jako země již delší dobu připravováno na eskalaci konfliktu s Ruskem a vše bylo tomuto cíly podřízeno. Od protiruské propagandy v mediích a na školách, po investice do zbrojení a infrastruktury.

Dalším kamínkem do mozaiky je relativní levno v oblasti potravin, energií a dalších životních potřeb. To také není náhoda. Cílem je udržet klid v zemi a dál rozdýchávat protiruskou hysterii, pod slibem „znovu“ získání části Ukrajiny a Běloruska do hranic z roku 1920.

Polsko je tedy těsně před otevřeným zapojením do války proti Rusku na Ukrajině. Až se tak stane, bude už pro Poláky pozdě. Cesta zpátky už bude zaterasená.

Bohužel výsledek bude stejný jako vždy, když polské elity začaly snít o Polsku jako regionální velmoci. Výsledkem bude zničení polského státu a možná i národa. Češi by se neměli dát nachytat nad podobnou pastí ze strany západních globalistických elit jako Poláci.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *