Farmářské trhy ukázka mdlého rozumu pražských politků. Krevety a ustřice se loví na Lipně, myslí si „kriticky myslící“ intelektuál sedící na radnici?!

Sdílet

Farmářské trhy jsou podle pražských komunálních politiků o lokálních farmářích a místních potravinách. Mottem je udržitelnost a lokálnost! Jak to vypadá ve skutečnosti? Stačí vyrazit na farmářské trhy u nás na Kulaťáku (Praha 6). Můžete si dát krevety, ustřice, zapít je etiopskou kávou…. Krevety jistě pocházejí z jihočeského Lipna. Orlická přehrada se zase jen hemží ustřicemi. Etiopie je nejspíš někde na severní Moravě. Nesmějte se, pokud to vyhlásí v Respektu, nebo řeknou na BBC, tak městský intoš tomu bude věřit a ještě bude bojovat proti dezinformacím o Etiopii jako africké zemi a krevetám jako jižním mořským živočichům.

Tohle je důsledek rezignace na skutečné vzdělání, které je nahrazenou údajným „kritikým myšlením“. To je ale jen synonymum pro nevzdělanost a lidskou omezenost a hloupost. Jenže přesně takové kádry vyžaduje a generuje systém liberální demokracie.


Sdílet

One Reply to “Farmářské trhy ukázka mdlého rozumu pražských politků. Krevety a ustřice se loví na Lipně, myslí si „kriticky myslící“ intelektuál sedící na radnici?!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *