Brouky jí pouze chudina, nevěřte služebníkům anticivilizace jako Přibáň a spol.

Sdílet

Po schálení konzumace hmyzu ze strany EU se mezi českým lidem rozpoutala vášnivá debata, kdy většina pojídání hmyzu odmítá jako nechutné a zdraví ohrožující. To rozlítilo pro režimní horlivce, kteří si z dotačního anticivilizačního a dehumanizujícího trendu udělali výnosný kšeft. Jedním z nich je jistý D. Přibáň, podle jeho tvrzení se prý „hmyz jedí lidé (v Asii) již tisíce let“. Přibáň ale zapomněl dodat, kdo a proč hmyz v Asii jí. S výjimkou zemí, kde se jí vše živé (Čína a Vietnam) se brouci jedí i v jiných zemích. Vždy to bylo a je jídlo chudiny a těžkých časů. Brouci se objevli na jídelníčku Číňanů v době Maových sociálních experimentů „velký skok vpřed“, kdy v zemi propukl hladomor. Smutnou oblibu si získal hmyz na jídelníčku Kambodžanů v době teroru Rudých Khmerů a zuřícího hladomoru v zemi. To jsou jistě inspirující historické epochy a Přibáňové a jim podobně by si je snad přáli nastolit i pro Čechy?!

V Thajsku, Kambodže a i jinde sice brouky najdete na některých trzích, ale jsou určeni pro chudinu a senzace chtivé turisty. Je to zcela nevýznamný business a nikoho by nenapadlo nabízet to jako alternativu k normálnímu jídlu. I tady v Asii jsou brouci považováni za nechutnost a movitější člověk by si je nikdy nedal: nejenom kvůli jejich zdravotním rizikům, ale i kvůli společneské prestiži. Kdo jí brouky, je zkrátka chudý.

Nenechte se ohlupovat režimní propagandou několika vykutálených podvodníků, kteří se na anticivilizační agendě chtějí sami přiživit! Globalistický plán je uplná dehumanizace člověka a pojídaní brouků k tomu slouží! Hanba všem, kdo to podporují!

Karel z Phuketu


Sdílet

2 Replies to “Brouky jí pouze chudina, nevěřte služebníkům anticivilizace jako Přibáň a spol.

  1. Objevují se články, že chov hmyzu je nakonec náročnější než chov tradičních hospodářských zvířat. Bylo to v souvislosti se cvrčky, farma se musí v evropských zemědělských polohách stále vytápět, neboť jejich teplotní optimum je 30 °C, pod 25 °C upadají do letargie a když to dlouho trvá, hynou. Nelze je chovat tělo na tělo, pozabíjí se mezi sebou, potřebují hodně životního prostoru. Cvrček bohužel není býložravec, krmení musí obsahovat živočišnou složku. Odpadní produkty metabolismu jsou zdravotně nebezpečné. Je tu riziko úniku jedinců mimo farmu. Chitin může být zdrojem zdravotních problémů. Jestli se nedospěje nakonec k tomu, že hmyz jako potrava lidí je slepá ulička.

  2. Jeden americký miliardář známý i pod přezdívkou Kobylí hlava jasně řekl, že maso má být jen pro bohaté. To je sionNWO v praxi. Produkty obsahující uvedenou haveť jsou označeny zelenou žabičkou. Už jsou běžně v obchodech !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *