Agresivita a nenávist židovských aktivistů vůči Čechům roste. Mají už pocit úplného vítězství? Dokáže se český goj ubránit plánované totalitě a zotročení?

Sdílet

Agresivita a otevřená nenávist židovských aktivistů vůči etnickým Čechům v posledních měsících vrcholí. Starosta Řeporyjí P. Novotný (sám sebe prohlašuje za židovského synka) přeje Čechům smrt. Brněnský (údajně židovský) aktivista a rovněž člen ODS O. Šimíček zase mluví o vrazích, teroristech a lůzrech apod. Jistě by se našli i další Ono se v případě židovského etnika nejedná o nic nového, talmud a komentáře jsou plné nenávisti vůči nežidům a normálně se vyučují na židovských školách a ješivách. Ty jsou rovněž v Praze (např. Belgická ulice, Praha 2, nebo Maharalůn institut v Kozí ulici, Praha 1). Jen se nenávist k Čechům ještě nikdy ze strany židovských aktivistů neprojevovala po roce 1989 tak otevřeně. Oni jsou si pochopitelně vědomi beztrestnosti, protože současné zákony v liberální lži-dokracii platí pouze pro goje, ale i tak se musíme ptát, co to má znamenat?

Mají už pocit konečného ovládnutí Čechů a jejich země? Stav politické reprezentace by tomu odpovídal. Podléhají jim vláda (sám premiér má židovské předky), prezident, parlament, senát, stějně jako justice. V privatizaci se zmocnili velké části klíčového průmyslu a celého finančního sektoru. V ruce mají i media. Jedná se o projev arogance podvodníka, který se již cítí vítězem? Nebo je to jen projev několika psychopatů z řád židovských aktivistů? To brzy Češi uvidí! I tak se Češi musí začít ptát, kdo jim skutečně vládne a zda se chtějí nechat uvrhnout do nové totality a otroctví. Ideologii na to mají židovské kruhy připravenou již stovky let….ale bez kolaborantů z řad gojů ji nikdy nastolit nedokáží.

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce

O. Šimíček, převzato z profilu


Sdílet

One Reply to “Agresivita a nenávist židovských aktivistů vůči Čechům roste. Mají už pocit úplného vítězství? Dokáže se český goj ubránit plánované totalitě a zotročení?”

  1. to chce klid, chipajici kobyla kolem sebe kope a ta jejich v podobe padelatelskeho penezniho systemu uz je totalne v rozkladu, pejzata mafie je cela zpocena z vyroby WC$ papiru a naivne veri ze se stane zazrak. Nestane, jeste nikdy v dejinach zadna nekryta a falsovana mena neprezila, ted to nebude jinak, banky uz se zacinaji pokladat. Az se to zhrouti bude nejvetsi starost tech bankovnich mafianu neviset na nejblizsi lampe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *