Britská učitelka neslovila 8-letou žákyni mužským zájmenem. Dostala padáka, prý neměla pochopení pro její proces proměny pohlaví. Na tenhle Západ chcete patřit?!

Sdílet

Učitelka na základní škole v britském hrabství Nottinghamshirese nyní soudí se školou kvůli propuštění. Padáka dostala, protože neoslovovala osmi letou důvku jako chlapce. Dívka údajně za podprory vedení školy procházela genderovou změnou na chlapce. Dívka měla rovně od vedení školy povoleno používat chlapecké záchody. Jak používala pisoár bohužel už vedení školy neuvedlo…

Dítě na základní škole, které je vystavované agresivní genderové propagandě, se k podobným výstřelkům vždy uchyluje na základě aktuálních emocí. Bohužel výsledky „genderové lečby“ již nelze vzít zpět a dítě je tak zmrzačené na celý život.

Celý tenhle genderový projekt je práce globální finanční oligarchie a jí posluhujících vlád. Tohle je ten Západ, kam chceme jako Češi patřit? Děkujeme nemáme zájem!


Sdílet

3 Replies to “Britská učitelka neslovila 8-letou žákyni mužským zájmenem. Dostala padáka, prý neměla pochopení pro její proces proměny pohlaví. Na tenhle Západ chcete patřit?!

  1. Smejdi uchylni ktere vede senila v juesej, se nestiti nejen osahavat det na zachodech verejnych ale ten dobytek ktery by se mel popravovat jako v Rusku strelit rovnou do palice ze zadu Treba by jim to delelo dobre Vzdyt to nejsou normalni lidi ,ja nedavno do dotazniku kde se me ptali na pohlavi a ktere si vyberu jsem tem debilum odpovedel ze jsem silnice ve veku 129 let Uchylna perversni spolecnost

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *