Vláda chystá omezení konzumace masa ve školních jídelnách. Propálila to snaživá Pirátka. Nahradí maso brouci?

Sdílet

Poslankyně za Piráty Klára Kocmanová ve svém veřejném příspěvku vyzvala k omezení konzumace masa ve školních jídelnách. Prý je maso nezdravé a studenti ho sami údajně nechtějí.

Při té příležitosti zmínila, že vláda „Ukrajince“ P. Fialy a několik ministerstev už na omezení masa ve školních jídelnách pracují. To je náhoda že se tak děje právě v době, kdy globalisté plánují likvidace živočisné výroby a tedy de facto likvidaci masa jako jídla a zdroje živočisných bílkovin.

Náhradou pro české děti a studenty bude strava z hmyzu? Kolik cvrčků bude mít na příděl český prvňák? Bude si moci u oběda cvrčky přidat?

Maso se plnohodnotně bohužel nahradit nedá! Globalisté po celém světa jedou agendu, která má maso de facto vyřadit z lidského jídelníčku. Pro dobro lidstva to ale opravdu není.

Pokud máte pocit, že k moci byli v naší zemi dosazeni šílenství, tak je to pocit naprosto správný. Je nejvyšší čas se jich zbavit a začít si zase vládnou sami.

Dobrou chu%t doporučuje Evropská unie

Sdílet

One Reply to “Vláda chystá omezení konzumace masa ve školních jídelnách. Propálila to snaživá Pirátka. Nahradí maso brouci?”

  1. Ať jde laskavě celá tahle vláda do zadní části těla a odzkouší si bezmasé dny, spolu se sněmovnou, nejdřív na sobě a za tržní ceny jídel, které platí pro všechny ostatní občany. Brouky bych jim doporučil konzumovat povinně, místo masa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *