Radní nakoupili autobusy na vodík, ty bohužel nejezdí a tak potichu nakoupili autobusy na naftu. Stejný obrázek po celé Evropě

Sdílet

Radnice v německém Wiesbadenu s velkou slávou rozhodla o zavedení autobusů na vodíkový pohon. Prý to bude víc přátelské k životnímu prostředí, tvrdila místní radnice pod vedením Zelených. Na projekt se vynaložilo 8,3 mil EUR a výsledek? Autobusy nekdy nezačaly jezdit, protože slibovaný vodíkový pohon nefunguje. Dodavatelská firma (spřátelená s místními politiky) svému slibu nedostála a slibovaná technologie není funkčí.

Město proto potichu nakoupilo opět autobusy na naftu. Kuriozitou jistě bude, že o nefunkční vodíkové autobusy má zájem jiné německé město Mainz. Tam to prý bude projekt budoucnosti.

Je to stále stejné po celé Evropě. Dosazení blázni do vedení radnic přicházejí s nesmyslnými projekty, kde se jen napakují spřátelené firmy a efekt je nula. Ono to u nás doma není lepší! Podívejte se na vedení velkých měst jako Praha, Brno, Olomouc, Plzeň atd. i tak stojí v čele radikální strany jako Piráti, ODS, Zelení, TOP09, STAN atd a prosazují radikální agendu a nesmyslné projekty a výsledek? Vyhozené obří sumy veřejných prostředků a jediný benefitor jsou firmy napojené na stranické kmotry typu slepičák Hluboček ze STAN.


Sdílet

One Reply to “Radní nakoupili autobusy na vodík, ty bohužel nejezdí a tak potichu nakoupili autobusy na naftu. Stejný obrázek po celé Evropě”

  1. Hovadská EU se zhovadilým Tiemmermansem v čele zelených idiotů, jen škodí národům Evropy.
    Doufám, že zúčtování bude stejně tvrdé, jako jeho činnost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *