Kanadsko americká hokejová NHL pořádá LGBT++ pride night, kdo je první vycoming outovaný hokejsta v NHL?

Sdílet

Kanadsko-americká hokejová ligy NHL se rozhodla zapojit do propagace LGBT++ agendy. Pořádá pride night (noc pýchy), kdy bude propagovat „duhovou“ agendu. Některé týmy se ale nakonec nepřipojí. Část se vymlouvá na ruské hráče, které by to prý mohlo doma postihnout (V Rusku je propagace homosexuality mezi dětmi zakázána). Další se nejspíš cítí trapně. Hokej je tvrdá chlapská hra a zženštělé gay hnutí se do něj nehodí. Někteří hráči se dokonce odmítli zapojit. Nadšení z toho nejsou ani fanoušci.

V NHL už mají prvního vycoming-outovaného hráče, který se otevřeně hlásí k homosexuální orientaci. Jmenuje se Luke Prokop a byl draftován týmem Nashville Predators.

Gay propaganda zachvátila všechny profesionální sporty. Asi si pamatujete, jak německý tým chtěl propagovat gay agendu na MS v Kataru. Bohužel Němci vypadli už v základní skupině a tak se propagace LGBT++ moc nevydařila. Podobně je to v golfu, basketbalu a jinde. Když se ale podíváte na majitele sportovních mužstev, tak tím asi překvapeni nebudete.


Sdílet

One Reply to “Kanadsko americká hokejová NHL pořádá LGBT++ pride night, kdo je první vycoming outovaný hokejsta v NHL?”

  1. Majitele jsou zide a samozrejme buzeranti ,strkaji si ho za pomoci bozi ze zadu do riti (ovsem kdyz se jim postavi ) Dobytek a praseci hlavy , prumer promyskuity je cca 120 tzv partneru ,soustaji v klubech buzerantskych po zachodech a kde to jde . Senilni Biden se olizoval nedavno s jednim vychrtlym prasetem na televizi ,co vic chcete ??

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *