Lhát se musí umět! Jak to bylo s kampaní ODS „důchodci podporují snižování důchodů“?

Sdílet

V rámci snižování důchodů vládou P. Fialy se na profilu poslankyně ODS Evy Decroix objevila kampaň, jak důchodci podporují snižování penzí. Záhy se ukázalo, že se jedná o vymyšlené postavy a fotky byly vzaty z foto banky.

Ozvala se nám do redakce osoba, která je s kampaní detailně obeznámena a zná poslankyni Decroix Její slova nepřekvapí. Byla to vyfajkovaná kampaň, která měla na sociálních sítích podpořit politiku vlády a ODS a zviditelnit zadavatelku v rámci strany a systému. Ty příběhy a i jména z kampaně jsou zcela smyšlená a fotky vzali z mezinárodní fotobanky. Je to kombinace chorobné ambicióznosti a hlouposti paní poslankyně„.

Kdyby takový důchodce existoval, tak by se nebál ukázat svojí skutečnou tvář. Vždyť by mu nic nehrozilo když podporuje oficiální politiku liberálně „demokratického“ režimu. Důvod proč nám dotyčná osoba napsala, je zajímavý. I ona má prarodiče a ví, jak těžko se jim v posledním roce žije kvůli růstu energií, vysoké inflaci především potravin atd.

Z jednoho úhlu pohledu je to varovné znamení. Lež a lhaní se staly primárními nástroji liberálně demokratického režimu a jeho přisluhovačů. Od koho se to asi naučili?

Zkrátka od začátku to celé bylo marketingová lež. Jenže i lhát se musí umět! Co je na tom nejsmutnější, že se najdou lidé, kteří nemají ani špetku empatie ke starým lidem, kteří Českou Republiku vybudovali! Proto snad jen „Hanba téhle paní Evě Decroix a jí podobným a ono na každého jednou dojde“! Třeba na to pí. Decroix brzy přijde doma sama, protože podle zdroje má poslankyně Decroix francouzského manžela, který je údajně o mnoho let starší a tedy bude brzy důchodce.


Sdílet

One Reply to “Lhát se musí umět! Jak to bylo s kampaní ODS „důchodci podporují snižování důchodů“?”

  1. Macron ma doma take prababicku(udajne dedecka) ale kazdy ma rad sve gusto Proto sedmilharka v dnesni politice je prednost neb kdo nelze, neni buzerant a neni barevny, nema sanci
    Teplousum proto Teplaren .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *