Bizár v soudní síni. Klima aktivista se přilepil k lavici obžalovaných…..

Sdílet

Klima aktivisté a bojovníci za globální anticivilizaci mají v oblibě přilepovat se k silnicích, dálnicím, nebo budovám. Do absurdna to dovedl jistý německý mladík Henning Jeschke z organizace  „Letzte Generation“ (poslední generace), který je obžalován u berlínského soudu z blokád komunikací. Blokády způsobily vážné škody a dokonce kvůli nim zemřelo několik osob, protože se jim nedostalo včas lékařské péče kvůli zablokovaným ulicím klima chaoty.

Jeschke se přilepil lepidlem k lavici obžalovaných přímo v soudní síni. Jako důvod uvedl boj za právní stát! Soudce přerušil líčení a nařídil vyklizení soudní síně. Bizarní situace vyústila ve vynesení aktivisty ze soudní síně i s lavicí/stolem, ke kterému se přilepil.

Přitom je velmi pravděpodobné, že mu justice žádný trest neudělí, protože tihle klima blázni jsou ve službách globální finanční oligarchie, která plánuje pro celý svět návrat do anticivilizace bez elektřiny, aut atd..

To jsme to v liberální demokracii dopracovali, že?! Je čas se jí zbavit včetně těch, kteří jí zavedli a desítky let na nás jejím prostřednictvím cizopasili.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *