Švýcarský kanton Aargau přestane vyplácet dávky Ukrajincům, kteří mají luxusní a drahá západní auta. Dovedete si to představit v ČR?! Proč s podobným návrhem nepřijde SPD?

Sdílet

Švýcarský kanton Aargau přestane vyplácet sociální dávky Ukrajincům, kteří vlastní drahé západní auta. Podle představitelů kantonu jsou dávky určeny pro chudé Ukrajince a ne nějaké tamější zbohatlíky. Bohatí Ukrajinci se svými luxusními vozy a extravagantním životním stylem zaplavili celou Evropu a neostýchají se žádat o sociální dávky a další výhody. Tomu má tohle opatření učinit přítrž.

Dovedete si představit, že by podobné opatření u nás doma? To by politici pětikoalice a jejich media asi trefil šlak, Media by byla plná obviňování Čechů ze závisti, dezolátství, rusofilie…. „Ukrajinec“ Fiala a jeho partaj by moralizovali z obrazovek ČT ve dne v noci. Přitom mnoho českých rodin žije v podstatně horších podmínkám než preferovaní uprchlíci z Ukrajiny (často z oblastí, kde se nikdy nebojovalo). Bohužel současná politická „elita“ Čechy upřímně nenávidí a nejraději by je fyzicky vyhubila, aby ukázala svým pánům z řad globální finanční oligarchie, že se snaží. Část z nich zase drží basu se svými soukmenovci na Ukrajině (nikoliv s Ukrajinci) jako to dělala vždy v historii. Trápit a vykořisťovat etnické Čechy jim působí proto působí zjevné potěšení. Ještě se jim potom vysmívají, obzvláště těm bezbranným jako jsou důchodci a chudé rodiny s dětmi.

Je otázka, proč něco podobného nenavrhne parlamentní opozice SPD? Od opozice, která se prohlašuje za národní, by se podobné aktivity měly jen hrnout. Pokud je to ještě nenapadlo, tak teď mají příležitost! Co myslíte, udělají to?

„Chudý“ ukrajinský uprchlík v autě za miliony nezbytně potřebuje české sociální dávky z peněz, které se vezmou českým důchodců,. kteří celý život pracovali….

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *