Města vyhazují Němce z obecních bytů, aby do nich mohli nastěhovat uprchlíky. Kdy to dorazí do ČR a na Slovensko?

Sdílet

V německém Lörrachu dostali nájemníci městských bytů dopis od firmy, která spravuje městské byty. V dopise jim oznamují, že jejich smlouva na byt bude vypovězená, protože jejich byty jsou obzvlášť vhodné pro uprchlíky ( besonders geeignet) z Ukrajiny (a dalších zemí). Nájemníkům je v dopise sice přislíbeno jiné ubytování, ale ti tomu moc nevěří. Proč do těch náhradních bytů město nenastěhovalo uprchlíky rovnou, ptají se oprávněně!

Kdy podobná opatření dorazí i do ČR a na Slovensku? K šoku mnoha obyvatel českých a moravských měst se ukázalo, že města měla v jakési tajné zásobě tisíce bytů. Pro koho? pro černé a muslimy, kteří byli pokoutně dováženi do země pod pláštíkem korona plandemie?! Všechny tyhle najednou volné městské byty loni obsadili uprchlíci z Ukrajiny. jenže jejich přísun nepolevuje a tak bude potřeba sehnat další bydlení. Někteří se schovávají před odvody na frontu, jiní přijeli za zdravotnictvím zdarma, další za štědrým sociálním systémem, který pro ně byl schválně nastaven tak, aby měli vyšší sociální benefity než místní obyvatelstvo. Jak takové byty získat? Třeba vystěhováním českých nájemníků po německém vzoru…

Když se podíváte na současné politické „elity“ ve vedení velkých měst a země, tak se takové nové reality musí čeští nájemníci právem obávat….


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *