Počet mladých Američanů umírajících na infarkt vzrostl o 30%, píše známá americká nemocnice. Vše spojeno s očkováním proti koronaviru….

Sdílet

Americká Cedars Sinai hospital odpálila atomovou bombu. Zveřejnila údaj, podle kterého vzrostl počet mladých Američanů ve věku 22-45 let umírajících na infarkt srdce o 30%. Plně to souvisí se začátkem očkování experimentálními vakcínami proti koronaviru především od firem Pfizer a Moderna.

Řada skutečných odborníků přitom upozorňovala, že nevyzkoušené experimentální vakcíny budou mít mimo jiné i tento vedlejší efekt. tehdy jim bylo nadáváno medii a „odborníky“ do „konspirátorů a šarlatánů“. Uběhl nedlouhý čas a další „konspirační““ teorie se ukázala jako pravdivá. Divíte se někdo, že chce liberálně demokratická totalita nastolit cenzuru? Vždyť její vládci lžou úplně o všem.

Bohužel i mnohé Čechy a Slováky, kteří podlehli nátlaku vakcinační mafie, čekají pravděpodobně vážné zdravotní problémy. Pozoruhodné je, že žádné vedlejší účinky pochybných korona vakcín, se neprojevily u režimních politiků a pro vakcinačních „odborníků“. Divné, že?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *