Další násilný útok na opoziční politiky v sousedním Německu. Liberálně demokratická diktatura se stále častěji uchyluje k násilí. V Česku to bude stejné. Otázka není, zda, ale kdy to nastane…

Sdílet

V německé Lipsku proběhl další z mnoha fyzických útoků na představitele opoziční AfD. Tentokrát se obětí stal městský radní Marius Beyer a jeho společník, když si zašli do místního baru „check in“. V baru byla i skupina asi 10 osob a z nichž dva přišli k radnímu Beyerovi a zeptali se, ho zda je politikem AfD. Následně ho za pokřiku „nazi“ fyzicky napadli a začali ho i jeho společníka za pomoci ostatní bít. Majitel lokálu zavolal sice policii, ale skupina mezitím utekla. Společník politika AfD musel být odvezen do nemocnice na ošetření. Policie předala vyšetřování oddělení „boje proti terorismu a extremismu“ a tak lze předpokládat, že nebude nikdo dopaden. Tato oddělení totiž primárně režimu slouží jako nástroje šikany a kriminalizace opozice a režim využívá agresivní levicové skupiny a uprchlíky k útokům proti opozici a násilníky proto kryje.

Bohužel podobné agresivní jednání příslušníků liberálně demokratické diktatury „občanské společnosti“ vidíme stále častěji i v Česku. Běžné jsou dnes blokády volebních shromáždění, násilné rozbíjení stánků a schůzek. To vše rovněž za tichého přihlížení represivního aparátu, který má zjevně pokyny z nejvyšších míst proti násilníkům nezasahovat.

Liberálně demokratická totalita je urychleně instalována, protože bude potřeba mobilizovat místní obyvatelstvo do války s Ruskem za americko-židovské zájmy na Ukrajině. Snad se Češi dokáží postavit na odpor a zavedení nové totality odvrátí a vyženou její protagonisty navždy ze země a zbaví se jejich rozkladného vlivu na českou společnost a stát.


Sdílet

One Reply to “Další násilný útok na opoziční politiky v sousedním Německu. Liberálně demokratická diktatura se stále častěji uchyluje k násilí. V Česku to bude stejné. Otázka není, zda, ale kdy to nastane…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *