Německo je v šoku. Studie pro schválení korona vakcín byly zfalšované a vakcíny neměly být nikdy povoleny k užívání. Budou vinící potrestáni?

Sdílet

Německo je v šoku. Podle německých oficiálních medií vylezla na světlo skutečnost, že klinické testy experimentálních vakcín turecko-německé společnosti BionTech a amerického výrobce vakcín Pfizer byly hrubě zfalšovány. Podle skutečných výsledků neměly vakcíny být nikdy uvolněny k medicínskému užívání. Falšování bylo v ohromujícím rozsahu. 10% všech osob bylo kvůli vážným vedlejším účinkům testovaných vakcín rovnou vyřazeno ze statistiky, aby jí „nekazili“. Byla záměrně falšována čísla o počtu úmrtí , počtech infarktů, vážných zápalů plic atd, které experimentální vakcíny vyvolaly u testovaných jedinců. také se nepodařilo prokázat,, že vakcíny chrání před korona vírovým onemocněním. V oficiálním výsledku studií se ale nic takového neobjevilo.

Naopak oficiální report velebil vakcíny jako spásu lidstka a tak došlo k jejich podmíněnému schválení. Naočkovány byly stamiliony lidí, výrobci vakcín Biontech a Pfizer vydělaly miliardy dolarů a EUR. Výsledkem jsou dnes miliony lidí vážně postižené vedlejšími efekty podivných vakcín. Bude někdo povolán k odpovědnosti? Vždyť výrobci, kontrolní orgány a i politici museli o falšování testů experimentálních vakcín vědět a účastnit se ho.

Tyhle všechny lumpy je nutné přísně potrestat.

Ředitel výrobce vakcín veterinář A. Bourla spokojeně zapaluje chanukový svícen. Díky zfalšovaným studiím vydělal on i jeho firma pohádkové jmění na experimentálních korona vakcínách, které způsobili milionům lidí vážné zdravotní potíže. Bude někdy povolán k odpovědnosti?

Sdílet

One Reply to “Německo je v šoku. Studie pro schválení korona vakcín byly zfalšované a vakcíny neměly být nikdy povoleny k užívání. Budou vinící potrestáni?”

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Německo je v šoku. Studie pro schválení korona vakcín byly zfalšované a vakcíny neměly být nikdy povoleny k užívání.

    prosím o zdroj v němčině, takto to nemohu sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *