Izraelská vláda zakázala používání palestinské vlajky na veřejnosti. Inspiruje se „Ukrajinec“ Fiala a zakáže požívání ruské a sovětské vlajky?

Sdílet

Nová izraelská vláda sotva usedla do křesel a už začala provádět bizarní agendu. Jedno z prvních rozhodnutí byl zákaz používání palestinské vlajky na veřejnosti a nový ministr pro bezpečnost  Itamar Ben Gvir nařídil izraelské policii, aby všechny palestinské vlajky strhala. Vše pochopitelně proběhlo za ohlušujícího ticha západních (a českých) medií. Kdyby to bylo naopak, tak představitelé židovské náboženské obce a ADL neslezou z TV obrazovek a nářky nad „antisemitismem“ budou znít 24 hodin denně.

Čechy musí jen děsit, aby se to nedozvěděl „Ukrajinec“ P. Fiala a nenařídil zákaz používání ruských a sovětských vlajek. Třeba mu to ale jeho hlavní poradci Pojar a Klíma (Kauders) nařídí. Historie se přepisuje plnou rychlostí a vzpomínat na vlajky osvoboditelů z roku 1945 už je skoro disidentský čin.


Sdílet

One Reply to “Izraelská vláda zakázala používání palestinské vlajky na veřejnosti. Inspiruje se „Ukrajinec“ Fiala a zakáže požívání ruské a sovětské vlajky?”

  1. Jen aby ten blbeček nezakázal nakonec vlajku českou, v záplavě, těch izraelských, ukrajinských, thajwanských, nepálských, amerických praporů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *