Do Německa přišel loni rekordní počet uprchlíků – v naprosté většině muslimové. Výměna evropského obyvatelstva jede dál

Sdílet

Do Německa přišlo loni oficiálně 217.774 uprchlíků, o proti loňskému roku je to nárůst o 47% V naprosté z muslimských zemí jako Sýrie, Afganistán. Irák a Turecko. Do těchto počtů není zahrnut více než 1 milion Ukrajinců, kteří jsou v Německu „dočasně“ skryti před válkou.

Je nejvyšší počet od roku 2015-5, kdy do Německa bylo organizovaně dovezeno několik milionů barevných uprchlíků s cílem uspíšit plánovanou výměnu evropského bílého obyvatelstva.

Globalistická agenda likvidace bílých evropských národů nikam nezmizela za koronaviru a nezmizí nikam ani za válečného běsnění proti Rusku. Naši nepřátelé z řad globální finanční oligarchie a jejich 5. kolony v evropských zemích na této proti bělošské agendě pracují bez přestávky již několik desetiletí. Podobný proces probíhá v i ČR a na Slovensku a lži „Ukrajince“ Fialy a jeho poradců. jak k nám nikdo nechce, jsou velmi nebezpečné. Realita je zcela jiná, stačí se večer projít centra velkých českých a slovenských měst….. I Čechům a Slováků přichystaly globální elity stejný osud, ale nic není rozhodnuto předem, stále je možnost se jim postavit a navždy se jich a jejich místních parazitů zbavit.


Sdílet

2 Replies to “Do Německa přišel loni rekordní počet uprchlíků – v naprosté většině muslimové. Výměna evropského obyvatelstva jede dál

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *