Fraška s falšováním opravných voleb v Berlíně pokračuje. Berete volby prezidenta vážně, možná jsou už rozhodnuté dopředu jako v Německu

Sdílet

V Berlíně se mají opakovat zemské a spolkové volby z roku 2021, kdy na základě masivních volebních „nesrovnalostí“ – rozuměj podvodů – soud nařídil opakování voleb. Podvody liberálně demokratického establishmentu byly v Berlíně tak rozsáhlé a viditelné, že už ani v liberálně demokratické režimu to nešlo ututlat.

Výsledkem nicméně bylo, že již rok a půl jsou u moci politici, kteří byli zvoleni podvodem a nemají žádný demokratický mandát. Protože se ale k moci dostala vláda Soc.dem, Zelených a Levice, která podporuje všechna anti civilizační témata (masovou imigraci, islamizaci, green deal, LGBT++P agendu atd.), tak to „nezávislým mediím“ a aktivistům nevadí.

Jenže fraška zvaná volby pokračuje. Ukázalo, že ani napodruhé se se neobejde volební klání bez „nesrovnalostí“. například se ukázalo, že ačkoliv jsou volby plánovány na 12. února 2023, tak v oficiálních dokumentech se píše o termínu 12. září 2023. Co to má znamenat? Jedná se o chybu jedince, nebo naopak o záměr, aby byly možné volby případně zpětně vyhlásit za neplatné. Kdyby snad náhodou nedopadly tak, jak mají a obvyklé švindlování nepomohlo? To se ještě uvidí.

Češi si ale musí klást před volbami prezidenta tuhle otázku. Jsou ještě volby o voličích, nebo jsou v liberální demokracii dány výsledky předem a volič slouží jen jako trpěné křoví?! Vše ukazuje, že druhá možnost je pravdě mnohem blíž. Když se falšují volby v USA, Německu, Rakousku, tak v kolonii zvané Česko ne?!

Poznámka redakce : Jak nám napsal jeden čtenář. K volbám se chystají i mojí oba rodiče, budou volit kandidáty 5 koalice. Sice oba jsou již více než 10 let po smrti, ale v liberální demokracii to překážkou volební účasti není! Proto predikujeme, že vítězem se stane kandidát 5 koalice se ziskem celý 101% hlasů ze 100% možných….


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *