Podivné volební průzkumy prezidentských kandidátů popírají základní součty 1+1=2. Milují Češi chudobu? Nevěřte jim ani slovo a s klidem běžte volit kandidáta SPD

Sdílet

Hlavním kandidátek spojených sil „pravdy a lásky“ je po slovenském vzoru ta blonďatá paní – D. Nerudová. Tu sice ještě před rokem nikdo neznal, nemá na nic názor ale údajně vede průzkumy veřejného mínění.

Ty průzkumy jsou sami o sobě velmi divné a popírají elementární logiku. Před rokem v podivných parlamentních volbách získaly strany 5 koalice (havlismu) celkem 43% hlasů. Jejich kandidáti (Nerudová, Pavel, Fisher, Hilšer) ale nyní mají ve volbách již 53% hlasů. Divné že?! To se asi Čechům zalíbila chudoba instalovaná jejich zahraničními loutkovodiči a plánují volit její kandidáty?! Babišovo ANO má stabilně kolem 30%, sám kandidát ale pouze 23,5%. Přitom hnutí ANO je právě o Babišovi. Zase divné, že!?

To nejlepší nakonec. SPD získalo loni 9,6% a nnyí má jeho kandidát Bašta podporovaný navíc Trikolorou jen 2,5% hlasů. Kam se ty hlasy poděly? Babiš je podle čísel nemá. Že by se vlastenečtí voliči rozhodli volit kandidáty vládní liberální demokracie?!

Zkrátka a dobře, tyhle průzkumy jsou čistá manipulace a výmysl. Běžte v klidu volit kandidáta SPD, reálně má nejméně kolem 13-15% hlasů. Kolik mu nakonec spočtou u voleb je jiná věc.

P.S. Podle odhadů redakce bude zvítězena D. Nerudová s volebním ziskem 189% ze 100% možných. Na Mendelově univerzitě byla nalezena doktorandská práce, která prokazuje, že 100 je víc než 189, proto ve vyspělé liberální demokracii to možné je!


Sdílet

One Reply to “Podivné volební průzkumy prezidentských kandidátů popírají základní součty 1+1=2. Milují Češi chudobu? Nevěřte jim ani slovo a s klidem běžte volit kandidáta SPD”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *