Bojovali za klima, s Rusem, za uprchlíky a teď jim zakázali slípky na dvorku. Český horlivý goj je ve zmateném šoku

Sdílet

Znáte ten typ lidí, kdysi se jim říkalo svazáci a komsomolci. Bojují ze všech sil za režimní globalistickou pokrokovou agendu. Vždy podle toho, co jim panská medii určí jako prioritu. Jednou je to boj za klima a proti současné civilizaci. Podruhé je to boj s Rusem. Za chvíli vítají uprchlíky, když skončil boj za vakcíny proti koronaviru. Permanentně k tomu bojuje proti nenávisti, antisemitismu, rasismu a předsudkům. Vždy podle potřeby. Svojí roli si najdou, tu poskakují na prorežimních demonstracích, jindy spílají lidem jiného názoru a udávají je režimním úřadům.

Ti nejhorlivější podle nových ideologií i žijí. Chodí v obnošených věcech, vypínají si topení, vaří uprchlíkům, pěstují si doma zeleninu, třídí odpad tak, že to u nich vypadá jako na smetišti a stojí ve frontě na vakcíny.

Po očku pozorují, zda si cizí pán všímá jejich horlivosti! Jak pán zamručí, přidají ve snažení a horlivosti.

Najednou přijde šok! Pán jim zakáže ty slípky na zahrádce, které ještě včera měli tak snaživě propagovat v rámci omezování spotřeby a záchrany klimatu. Prý jako, že by se šířila ta ptačí chřipka! A gój je v šoku, neví, co vlastně pán chce, snaživě mu odezíral ze rtů a pán ho zaskočil a on nebyl připraven. Konspirační teoretici se jim posmívají, že v Německu žádný zákaz nemají, ale on věří, že pán má dobrý důvod.

Až mu brzy zakáží topit dřevem, tak už pochybovat nebude a radostně umrzne. Zbaví tím planetu své karbonové zátěže a nebudou samozvaným pánům světa ujídat zdroje.

Věru nemá mentální otrok lehký život. Být dnes otrok je mentální stav, okovy nejsou potřeba.


Sdílet

7 Replies to “Bojovali za klima, s Rusem, za uprchlíky a teď jim zakázali slípky na dvorku. Český horlivý goj je ve zmateném šoku

  1. Svazáky a komsomolce do toho netahejte , po nich zůstala průmyslová zem a zemědělství , které nás stačilo uživit ! Ukažte mi jediný národ na světě naší velikosti, který před rokem 1989 dokázal vyvíjet a vyrábět trysková letadla, dopravní letadla, atomové reaktory, lokomotivy, trolejbusy, autobusy, traktory, radary, motocykly, osobní automobily, špičkové zbraně, tkalcovské stavy, zemědělské stroje, turbíny, nákladní automobily, námořní lodě, tanky, špičkové sklářské a porcelánové výrobky, podílet se na výzkumu vesmíru, vyrábět kvalitní ocel a hutní výrobky vyvážet do celého světa !!!! národ, který by byl naprosto soběstačný v zemědělské a potravinářské výrobě, bez jediné koruny dluhu, naopak se značnými pohledávkami v zahraničí… atd., atd. dnes nevyvíjíme a nevyrábíme nic. jsme pouze montovna automobilů. nepatří nám v naší zemičce ani rezavý hřebík ve zdi, natož uhlí pod zemí nebo voda. byli jsme velmi schopný národ, to však vy nechcete slyšet, jen si trváte na svých nesmyslech. o potřebě provázanosti s „vyspělým západem“, který si nás ochočil jako levnou pracovní sílu a odbytiště pro jejich „šunto-produkty“!!! z vyspělého státu se stala rozvojová kolonie západu s dluhem 2 biliony..

    1. pitomost, pokud neco po svazacich zustalo, byly to ceske vesnice kde kazda druha vypadala jak po leteckem naletu a padajici omitky z cinzaku v Praze a jinych mestech kde spoustu cinzaku bylo z bezpecnostnich duvodu obstaveno lesenim, casto desetileti aniz by se tam objevil nejaky zednik.
      Silnice byly derave jak svycarsky syr a uroven zeleznicni dopravy byla na turecke urovni.
      Prumyslove podniky ukradl a zdedil bolsevik prevazne z 1. republiky a diky kvalifikovanemu personalu valecne generace,ktery predaval sve zkusenosti to podedily i dalsi generace. Tech par prehrad a metro bylo trochu malo pro pozvednuti zivotni urovne.
      Ovsem diky katastrofalnimu rizeni podniku uz 1953 museli udelat menovou reformu kde vklady privatnich osob nad 50000 Kc se prevadely v pomeru 30:1 a po 16.5. pak 50:1. To se to hospodarilo bez dluhu kdyz veskerou populaci okradli o temer vse.
      To bylo ovsem v dobe kdy jsi jeste sedel na nocniku a rikal h..nu „papu“.

      1. Spousta nas na nocniku nesedela ,spousta je ve zkurvene emigraci diky komunistum .Tleskali jsme kdyz nam veseli Salcmana ale ve srovnani s tim co vytvorila banda lzidu co prisli se Sorosem a Havlem toho za 40 let vytvorili dost ti komuniste i kdyz je nema v lasce skoro nikdo ,ale tenhle bordel zvany democracie pod vedenim zrud chobotovitych je uplne k nicemu vse chatra silnice jak tankodromy mosty pred zricenim rezate neschopnost neco nekam dotahnout ,jen zvaneni barevnych a lzidu a rvacka o koryta mezi nimi Ted do toho lzide z Halice a jejich snaha o zdiskreditovani Ruska a zachrance Ruska Putina ktery bohuzel nenechal popravit smejdy Jelcina &spol

        1. tak vsude ta emigrace zkurvena nebyla pred 45 lety to tady ve Svycarsku byl raj, ekonomicky, politicky i spolecensky. Do r 1999 byl svycarsky Frank dle ustavy kryty zlatem a proto pak pejzata mafie vytahla „modernizaci“ ustavy a jelikoz polovina tupeho stada si to neprecetla, novou ustavu odkyvli a kryti bylo zruseno.
          Potom zeleno-rudy ksindl prosadil otevreni pracovniho trhu pro EU a natahal sem kolem 1.5 milionu balkanske pakaze a socialismem zasmradle Skopcaky, Portugalce a Spanelaky. Tim si vytvoril volebni klintelu ktera pak jakmile dostala pas, ten ksindel volila. Od te doby to tu jde z kopce.
          Ovsem pokud vam ta emigrace nevoni, mate moznost se vratit do zarneho Fialovistanu pod dobrotivymi kridly Eurosojuzu.

          1. Muj tata kdysi si pochvaloval jak nadherne bylo za prvni republiky a ze pry stal burt s houskou 1 korunu .Ja se ho zeptal kolik korun bral za tyden ,to jiz radeji neodpovedel .To je na ten chvalozpev o emigraci a jejich vyhodach .Pan asi prijel z Iranu s kufrem zlata a $ ale normalni hosi s nahou prdeli bez reci a modlili se opraci aby meli na rent .Jeden emigrant co se vratil do Ceska po 46 letech me vzdy vypravel kolik zna Cechu bohatych . Nikdy vsak konkretne neodpovedel pouze ze je zna .Takze pane Novak mozna kamos raketomana z SS Brauna ktery to mel take jednoduche ,ze??

            1. slabomyslne blaboly, mluvil jsem pouze o Svycarsku a tady na tom je 90% byvalych ceskych migrantu velmi dobre, casto lepe nez nekteri Svycari, jednoduse protoze vetsina mela celkem slusnou kvalifikaci a mnozi si ji jeste zde vylepsili. Pred 46 lety se zde nikdo o praci modlit nemusel, bylo ji vsude dost a bylo z ceho vybirat. Uz vubec nebyl problem sehnat byt, v te dobe bylo spoustu prazdnych bytu a nektere firmy nabizely 3 mesice bydleni zdarma aby ty byty vubec obsadily. Ja jsem to tady zazil a tobe podobni sasci mi to nebudou vysvetlovat. A pokud jde o 1.republiku, vsude je chleba o dvouch kurkach ale rozhodne bylo lepe nez kdyz prisla do vlady marxisticka luza, uz 1953 okradla celou populaci o uspory menovou reformou.

              1. Emigrace je vzdy zkurvena vec ,jen pro zidy neni, ti jsou zvykli s ukradenym diamantem v kapsicce emigrovat cely zivot a vsude neco priukrast
                Shalom

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *