Režimu se nedaří rozvrátit protinárodní hnutí ani mobilizovat své příznivce. Připravte se na nástup fyzické represe a zastrašování. Lžidokracie to jinak neumí

Sdílet

„Ukrajinské“ vládě P. Fialy se zatím nepodařilo rozvrátit národní hnutí, které se staví proti šílené politice zahraničních protektorů zatahujících Česko do války s Ruskem a hluboké chudoby.

Plný Václavák 28/10 ukázal, že dehonestační kampaň režimu a jemu sloužících medií se míjí účinkem. Běžní lidé si uvědomili, že jde o holou existenci nejenom země a národa, ale i jich samotných. Národní hnutí tedy bude pokračovat dál a je otázkou, zda a kdy dojde k přímé (nejspíš i fyzické) konfrontaci s režimem.

Liberálně demokratický režim současně nedokáže ani mobilizovat své příznivce. Neděle 30/10, kdy proběhla prorežimní demonstrace, se setkala s velmi slabou účastí a režim o ní raději mlčí. Lidé se na sociálních sítích organizátorům demonstrace smějí, že si neuvědomili, že jejich „příznivci“ mají chození na režimní demonstrace v popisu práce a v neděli nebyl pracovní den…

Co udělá loutkový režim P. Fialy nyní? Zbývá mu poslední instance a to je násilí a teror. Režim již delší dobu připravuje veřejnost na tento z jeho pohledu nezbytný krok. Odpůrci režimu jsou oficiálně nazýváni švábi (šváb je odporný hmyz, který je třeba zlikvidovat…) a dezoláti (kazí obraz naší vyspělé liberální demokracie, tak pryč s nimi!). Otevřené výhrůžky vězením a likvidací zní z úst představitelů režimu a jeho posluhovačů stále častěji. První odpůrci režimu jsou již ve vezení a vyslechli si nepodmíněné tresty za „verbální trestné činy“….

Pro režimní demonstrace v pod vlajkou USA…

Lidé se na to budou muset připravit. Dojde na propouštění z práce. likvidace firem a živností odpůrců režimu a na stále častější zatýkání za „zločiny proti režimu“. Vlastenci musí pochopit, že justice nebude nestranná, protože je plně poplatná režimu. Nejlepší je proto nenechat se zatknout, jak praví parafrázované přísloví z dob „divokého západu“ zde v Texasu). Je lepší být v ilegalitě, než hnít ve vězení.

Režimu se nedaří mobilizovat své příznivce, který je zjevně jen pár

Vše spěje k velké konfrontaci a režim se na ní připravuje. Jenže nemá kvalitní lidi v řízení. Loutky jako Rakušan, Bartošek, Zdechovský, Decroix atd se sice snaží, ale řídit nic nedokáží. „Poradce v zákulisí“ také zatím nelze postavit na jejich místo. Lidé by se začali podivovat nad jejich minulostí a původem a vznikl by „problém“, který by režim těžko řešil. Lze tedy očekávat i násilné střety a vyhlášení „výjimečného stavu“, který ale nebude nikdo vynucovat.

Moudří lidé se podívají do minulosti a budou vědět, že lžidokrat to po celé 20. a 21. století dělal stále stejně. On to jinak ani neumí. Vezměte to na vědomí a chovejte se podle toho. Pak bude konečné vítězství vaše.

Joe Kolach, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Režimu se nedaří rozvrátit protinárodní hnutí ani mobilizovat své příznivce. Připravte se na nástup fyzické represe a zastrašování. Lžidokracie to jinak neumí”

  1. copak se stalo? Nekdo zauradoval?Najednou zmizel clanek Velka Masarykova cesta, ktery pouze potvrdil davno znama fakta, Masaryk byl proste poskok sionisticke mafie a byl jejimi bankeri od mladi vydrzovan. Byl to on kdo zabranil aby csl. legie v Rusku pomohly porazit bolseviky, mel znacny podil na tom ze se tam pak bolsevik 70 let udrzel a v CSR 41 let.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *