Černý pasažér ze Sýrie pobodal revizora, který bojuje v nemocnici o život. Multikulturní Drážďany zažívají obohacení uprchlíky každý den na vlastní kůži

Sdílet

Mladý uprchlík ze Sýrie cestoval po multikulturních Drážďanech bez jízdenky, Následně ho zkontroloval revizor a „černého pasažéra“ si dovolil vysadit z autobusu, protože neměl jízdenku. To uprchlíka rozzuřilo a za chvíli se vrátil na zastávku na kole a probodal autobusu pneumatiky. Když mu v tom chtěl dotyčný revizor zabránit zaútočil na něj uprchlík nožem a bodl ho do břicha. Nebohý revizor (bílý Němec) byl s těžkým zraněním odvezen do nemocnice, kde bojuje o život. Uprchlík se pokusil o útěk, ale byl brzy policií dopaden, Nyní sedí ve vyšetřovací vazbě.

Drážďany, které jsou oblíbeným turistickým a nákupním cílem i mnoha Čechů, zažívají podobné multikulturní obohacení skoro každý den. Verbální útoky, přepadení, loupeže, prodej drog, násilné trestné činy… není oblast trestné činnosti, kde by uprchlíci nepůsobili. Vzpomínáte na slibované „vědce a lékaře“ ze Sýrie?

Jak celá záležitost dopadne, se ještě uvidí. Bude uprchlík prohlášen jako obvykle za duševně nemocného, nebo bude obviněn zraněný revizor z nenávisti a rasismu? To všechno jsou bohužel možné scénáře. Na místní Samper opeře visí nápis ein buntes Dresden (petré Dráždany), který symbolizuje současnou šílenou multikulturní politiku, která má nahradit bílé obyvatelstvo dovezenými imigranty. Z tohoto pohledu se nějaká vražda bílého Němce jeví liberálně demokratickému režimu v Berlíně jako nevýznamný incident na cestě k vytýčenému cíli. Podobných událostí bude bohužel jen přibývat.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *