„Ze solidarity k ženám v Iránu, které protestují proti povinnému zahalování, noste muslimské šátky“, vyzývá rakouský prezident van Bellen. Západní „elity“ se zcela odtrhly od svých zemí

Sdílet

V Iránu probíhají protesty žen proti tamějšímu islámskému režimu, který mimo jiné zavedl druhořadé postavení žen ve společnosti. Ženy v Iránu se musí povinně zahalovat, nesmí sami chodit na veřejnost a vztahují se na ně i další omezení podle islámského práva. Protesty vyvolaly vlnu solidarity po celém světě a to i mezi liberálně demokratickými politiky, které normálně útlak žen například v saudské Arábii, Kataru, či Kuvajtu nevzrušuje. Jen někteří z nich si občas popletou úkoly, které musí plnit pro globální finanční oligarchii, která je dosadila k moci a umožnila jim pohodlný parazitující život. Jedním z těch úkolů je islamizace Evropy.

Rakouský prezident van Bellen pojal podporu pro iránské ženy „velmi originálně“. Vyzval Rakušanky, aby na podporu žen v Iránu začaly nosit muslimské šátky! Ženy v Iránu sice protestují právě proti povinnému nošení muslimských šátků a liberálně demokratický prezident vyzve naopak k jejich nošení?! Je to bizár? Pro van Bellena patrně nikoliv! On plní zadané úkoly a tak zabil dvě mouchy jednou ranou. Jeho hlavním úkolem je přece islamizace Rakouska a k tomu on přispívá ze všech sil.

Rakouský prezident van Bellen byl před pár dny opět zvolen prezidentem země, sice před 4 roky vyhrál pomocí masivních volebních podvodů a volit se muselo 3krát!, ale tentokrát ho prý voliči zvolili rovnou v prvním kole. V liberálních demokraciích je možné úplně všechno!


Sdílet

One Reply to “„Ze solidarity k ženám v Iránu, které protestují proti povinnému zahalování, noste muslimské šátky“, vyzývá rakouský prezident van Bellen. Západní „elity“ se zcela odtrhly od svých zemí”

  1. V Iránu je na vysokých školách převažují ženy , už na letišti veškeré celní záležitosti vyřizují ženy , nosí se jen šátek přes vlasy , spíš to tam rozvrtali zase Američané . Byl jsem tam dost dlouho služebně a ženy mi připadaly stejně oražené jako u nás a utlačeně nevypadaly !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *