Řízená likvidace bílé Evropy? Celé je to o kulturní revoluci!

Sdílet

Obrázek ukazuje ceny elektřiny v Evropě. Pro někoho je zarážející, že Německo jako hlavní viník zdražování má nízkou cenu této energie. Kde je zakopaný pes?

Konkrétní plátce elektřiny se nikdy nedoví, kde přesně končí jeho peníze. Pouze ví, že výrobní cena v ČR je nízká, zatímco prodejní ceny patří u nás k nejvyšším. Kolik si vezme spekulant? Kolik distributor? Kolik finančních prostředků odčerpá sousední stát? Nevíme přesně.

Vysvětlení může být celá řada. Samozřejmě, že za tímto stavem lze identifikovat zájmy organizovaných boháčů. Může jít o úplatnost politiků a pod. Nicméně nejúplnější vysvětlení může spočívat v ideologickém rozměru uvažování veřejnosti a reprezentujících politiků.

Za stoupající cenou elektřiny stojí Green deal. Takzvaný Zelený úděl chce revolučně nalézt nové zdroje elektřiny, které by byly zcela ekologicky neškodné. Bohužel to nefunguje. Nestabilní solární a větrné zdroje přispívají ke zdražení. Co s tím? Máme se vzdát kvůli tomu revolučního zeleného projektu?

Naskýtá se podobnost s kulturně revoluční Čínou. V roce 1958 spustil Mao Ce-Tung v Číně tzv. Velký skok vpřed. Založil lidové komuny, ve kterých byla potlačena tradiční rodina. Zavedl nové metody v zemědělství a průmyslu. Výsledkem bylo asi padesát milionů mrtvých. V roce 1966 Mao začíná kulturní revoluci. Předchozí neúspěchy připsal na vrub přetrvávajícímu kapitalistickému myšlení v komunistické straně. Pálí se knihy, rozbíjí se tradiční návyky. Počet obětí kulturní revoluce lze jen těžko vyčíslit. Přibližujeme se číslu 100 milionů.

Současná Evropská unie je podobně uprostřed kulturní revoluce. Je bořena tradiční rodina jako základ fašistického útlaku (muž utlačuje ženu, rodiče utlačují děti, společně jsou utlačováni členové rodiny reprodukčním nátlakem- což je volná interpretace kulturních marxistů Adorna, Horkheimera). Probíhá výměna obyvatel, protože to byl bílý muž, který stál u vzniku útlaku a vyloučení. Tradiční náboženství je nahrazováno, protože legitimizovalo předchozí fašistickou éru. Jak je vidět, evropští kulturní marxisté jsou ještě tvrdší, než byl sám Mao. Jen nebojují s kapitalismem, ale s jeho vyšší nástavbou, kterou identifikovali jako fašismus.

V Číně se z neúspěchů částečně poučili. Teng Siao-pching od konce sedmdesátých let mírní kulturní marxismus. Je podporovaná tradiční rodina a čínské vlastenectví. Umožňuje soukromé vlastnictví. Čína roste, nicméně je růst stále omezený kulturně marxistickou mentalitou. V dnešní Číně se pokouší o totalitní centrální řízení. V covid tažení se chovali stejně jako za Maa. Poručíme větru dešti! Nošením respirátorů a pokusnou vakcínou porazíme třídního nepřítele v podobě infekčního onemocnění!

Kulturní marxisté v EU se nechtějí poučit. Naopak se ještě více radikalizují. Green deal je přidružený produkt kulturní revoluce. S výměnou obyvatelstva dojde k nalezení ideálních zdrojů. Nic nesmí být děláno postaru! A Německo představuje samotný vrchol těchto revolučních změn. Když padne Německo, padne s ním i kulturní revoluce. Němci jsou ve všem nejpokrokovější. Musí to fungovat za každou cenu! Proto je možné, že je akceptované přerozdělování směrem k Německu.

S přerozdělováním směrem k Německu nemá problém naše vláda ani jistá část populace u nás. Oni ví, že s Německem to stojí a padá. Když padne tento ráj LGBT, zeleného údělu a imigrantů, začne se bortit vše. A to nesmí dopustit! Protože oni sami participují na kulturní revoluci.

V.S.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *