Poslední volby byly velké vítězství antisystémových stran a hnutí. Podle „oficiálních“ výsledků někde i přes 20%. Mimořádně nízká volební účast potvrzuje, že Češi liberální demokracii a její podvody prokoukli. Mezi Spolu a Babišem není už pro většinu lidí žádný rozdíl a to je dobře!

Sdílet

Druhé kolo voleb do Senátu přineslo mnohým vlastencům rozčarování. Proč? Protože Senát budou nadále plně ovládat antičeské síly havlismu a protinárodní kolaborace? To přece není nic nového! To jste čekali, že antičeské síly pustí Senát? Vždyť volby do něj se dají tak snadno „zařídit“ pro správného kandidáta (viz Jihlava, K. Vary, Brno atd.) i kdyby neměl jediný hlas. Na celém „kolektivním Západě“ se volby fixlují a ČR není výjimka.

Přitom z pohledu odsud z Ameriky to je jasné vítězství antisystémových stran a hnutí a jasný vzkaz lidí režimu. Antisystémové strany a hnutí (tedy pokud je SDP skutečně antisystémová strana) získaly podle „oficiálních výsledků“ mnohde přes 20% hlasů (senátní volby), výrazně posílily v komunálních volbách a 2 kandidátky se dokonce dostaly do bašty antičeského aktivismu – Senátu.

Hlavním vzkazem ale byla malá volební účast, Lidé dali jasně najevo, že nevěří ve změnu pomocí voleb. Zkrátka už systém lži a volebních machinací „liberální demokracie“ prokoukli a hlasovali nohama.

Z toho tedy plyne, že nejméně 65% obyvatel ČR nemá důvěru v systém a ve volby a to je už nějaká masa. K tomu si přidejte velké antisystémové demonstrace, kde účast navzdory tvrzení prorežimních medií neklesá a spíš dokonce roste. Lidé také pochopili, že Babiš je jen další herec v divadle na ošálení českého voliče a ve skutečnosti se o žádnou alternativu nejedná.

Neklesejte proto na mysli. Změna je možná blíž než si myslíte. Režim se nyní uchýlí k represi a pokusům o fyzickou likvidaci antisystémové opozice. Jenže na to nemá doma dost sil. Armáda a policie jsou v podstavu a navíc i jejich příslušníci a rodiny dostávají faktury za energie a vidí rostoucí chudobu způsobenou kolaborantským režimem. Zahraniční páni se proto nejspíš pokusí akcelerovat nástup chudoby pro masy a nasadit represivní složky složené z cizinců (klidně to mohou být „uprchlíci“ z Afriky či Ukrajiny pod velením důstojníků ze zemí „kolektivního Západu“. Jenže i s tím si vlastenci dokáží poradit, vždyť většina domobran nikam nezmizela a v ilegalitě funguje dál. Vůle ke změně v národě je nyní větší než jindy a ekonomické potíže přivedou na stranu národa i do té doby pasivní část populace.

Nevěšte proto hlavu z vítězství zoufalců jako je Taiwanec z ODS, nebo jiné loutky ze Spolu.


Sdílet

One Reply to “Poslední volby byly velké vítězství antisystémových stran a hnutí. Podle „oficiálních“ výsledků někde i přes 20%. Mimořádně nízká volební účast potvrzuje, že Češi liberální demokracii a její podvody prokoukli. Mezi Spolu a Babišem není už pro většinu lidí žádný rozdíl a to je dobře!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *