Podivná vražda před bratislavským gay klubem v bývalé židovské čtvrti, údajný pachatel je mrtev a „elity“ okamžitě požadují represe proti vlastencům. To všechno v době, kdy se slovenský národ začíná bouřit proti nastupující totalitě

Sdílet

V bratislavském gay klubu Tepláreň došlo k vraždě 2 homosexuálů a to navíc v bývalé židovské čtvrti. Pachatelem je údajně mladý homofob a antisemita a co navíc jeho otec kandidoval za vlastenecké sdružení. Zkrátka vzorový příklad „rodiny neonacistů“, kde mají syna homofoba a antisemitu. Všechno do sebe „zapadá“ jako v propagační brožurce ministerstva vnitra o extremismu.

Politici establishmentu okamžitě začali požadovat represe proti opozici. Podle prezidenty ze skládky Čaputové mají „orgány v trestním řízení a soudy začít konat“. Podobně reagují i další politici z vládní koalice. Ale proti komu, když údajný vrah je mrtev?! No proti těm strašlivým „nacionalistům a antisemitům, co nechtějí nosit roušky, píchat si podivné vakcíny, vítat barevné imigranty, dát vlastní děti homosexuálům na hraní, válčit s Ruskem na Ukrajině za tamější židovské oligarchy a prezidenta…..

Celý případ je pro establishment podivně „bez vady“. Přitom otázek je celá řada. Proč se mladý pachatel vlastně zastřelil? Vždyť žádné sebevražedné tendence nevykazoval nikdy v minulosti. Jakou k tomu měl motivaci? Mrtvý už nemůže promluvit… bohužel, naštěstí?! Proč zastřelil jen osoby před klubem, kdyby vešel dovnitř, mohl zabít přece mnohem víc homosexuálů?! Zpanikařil? Možná, ale to musí prokázat až důkladné vyšetřování. Pachatel si pak přijde v klidu domů, pohádá se s rodiči a vymění pistoli za jinou a jde se zastřelit? Opravdu to takhle bylo? Pachatel byl údajně i silný antisemita, ale zaútočí pouze na homosexuály, třebaže židovské muzeum a hotel je hned vedle…. Co když to byl jen případ žárlivosti mezi hysterickými gayi-milenci? Vrah údajně čekal na místě činu dlouhou dobu a to muselo do klubu vejít a z něho vyjít mnoho dalších homosexuálů. Jenže on si počkal právě na ty dva konkrétní. Proč? Byl to případ zhrzeného milence, který ze žárlivosti vraždil a sám nemohl potom bez své „lásky“ žít? Příliš mnoho otázek je zatím nezodpovězeno a je předčasné dělat závěry.

Nemohu si pomoci, ale nějak mám pocit, že tahle smutná událost přišla nastupujícímu totalitnímu liberálnímu režimu velmi vhod. Slovenský národ se pod tíhou uměle vyvolané ekonomické krize a hrozící války za cizí zájmy začíná bouřit proti režimu. Teď bude mít režim proti opozici důvod zakročit pomocí represe. Vždyť kdo by nechtěl zlikvidovat antisemity a homofoby, že?! Ti přece do nového krásného světa nepatří….

P.S. My Slováci si přece moc dobře pamatujeme podivnou vraždu novináře Kuciaka a jeho přítelkyně. Ta vedla k nástupu liberálních progresívních sil v předčasných volbách…. a k současnému nastupujícímu totalitnímu režimu ve službách Západu.

Laco Štúrovec, Chicago, USA

P.S. poznámka redakce: české politické „elity“ se také vyznamenaly. Podle Rakušana je třeba kvůli tomu schválit manželství pro homosexuály! Fiala chce zase bránit různost, stejně jako Pekarová. Když před pár dny opilý člen establishmentu zabil autem 5 mladých Slováků, tak po nich ani pes neštěkl… životy heterosexuální Slováků žádnou cenu nemají?!


Sdílet

3 Replies to “Podivná vražda před bratislavským gay klubem v bývalé židovské čtvrti, údajný pachatel je mrtev a „elity“ okamžitě požadují represe proti vlastencům. To všechno v době, kdy se slovenský národ začíná bouřit proti nastupující totalitě

  1. Jak jsem se docetl na CT 24 buzerantu nocni bordel kde picli dva teplouse na studeno mel oficialni jmeno „TEPLAREN“
    Jinak jak vyplyva z celeho blabolu ve stylu Rude pravo maji slovaci koule jak pravil pablb Prazsky Tupolanek .Zato Cesi pry jsou moc vstricnejsi pervertum s rozepnutym hangarem
    Na Straz Slovensky narode ,viva

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *