Německé speciální jednotky se připravují na „black out“. Co nastane? Rabování, teror imigrantů a jejich pokus o převzetí moci…?

Sdílet

Nejznámější německá speciální policejní jednotka GSG 9 (Grenzschutzgruppe 9) provádí speciální školení a tréning pro případ rozsáhlého a dlouhodobého výpadku elektřiny (tzv. black out). Cílem je udržet v chodu kritickou infrastrukturu a zamezit možným sociálním dopadům chaosu.

Při cvičení se trénují různé scénáře jako třeba rabování, útoky imigrantských gangů na obyvatelstvo a případný pokus o převzetí moci.

V ČR se na podobné scénáře „ukrajinská“ vláda P. Fialy připravuje stejně jako ty předchozí (Babiš, Sobotka atd.). Tedy nijak. Přitom naprostá většina domácností není na podobnou situaci připravena. Většina lidí a politiků si podobný scénář ani neumí představit. Když nejde elektřina, tak nejenom nesvítí světlo a nejde TV. Přestane chladit lednička, fungovat el. sporák na vaření, téct voda atd. nebude chleba v pekárně, brzy ani jídlo v obchodech, protože to čerstvé se zkazí (maso, mléčné výrobky atd.) Ulicemi se začnou valit potoky splašků, šířit epidemie.

V bytech a domech bude zima a chlad. Pak už nepomohou ani 4 svetry, jak radí prorežimní loutky.

Ulice budou zablokované nepojízdnými dopravními prostředky (tramvaje, auta atd.) a z měst nebude jak uniknout, kromě na kole, nebo pěšky. Velkou výhodu budou mít lidé na venkově, kde mohou topit dřevem a mají zásoby trvanlivých potravin.


Sdílet

One Reply to “Německé speciální jednotky se připravují na „black out“. Co nastane? Rabování, teror imigrantů a jejich pokus o převzetí moci…?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *