Město Stuttgart zavede menstruační tampony na pánské záchody. Menstruovat prý mohou i muži… Dříve byli podobní lidé zavření v blázinci, nyní řídí velkoměsta

Sdílet

Na radnici německého Stuttgartu byly zavedeny na pánských toaletách menstruační tampony. Prý i muži mohou údajně menstruovat, navíc některé ženy se neidentifikují jako ženy a jsou prý vlastně muži. Media pokrokovou událost oslavují jako přelomový krok pro „translidi“. Starost Nopper (CDU) se po zveřejnění celé záležitosti náhle od tohoto pokrokového aktu distancoval, ačkoliv ho nejprve mlčky podpořil jako správný „křesťanský“ politik pro kterého je desatero a víra jen obtížný balast, který lze kdykoliv odhodit.

Tohle je ten západ, kam české elity chtějí patřit? Dříve byli podobní lidé zavřeni v blázinci, nyní jsou ve vedení velkých měst a dokonce i některých zemí. Jenže to se nestalo samo od sebe. Tihle lidi do vedení prosadily globální finanční elity. Pro ty je LGBT++ agenda ideální nástroj na zničení tradiční bílé rodiny. Je čas na ně ukázat prstem a postavit se jim v boji. Jde o naší existenci.

V Německu byla před nedávnem zavedena možnost si měnit pohlaví podle aktuálního pocitu,


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *