Věrohodný vlastenecký proud může vzniknout pouze na etnickém základě. S „muži mnoha vlastí“ to vždy dopadne katastrofou. Poučení z příčovského setkání vlastenců

Sdílet

V srpnu opět proběhlo již tradiční setkání vlastenecké scény na zámku v Příčovech. Pro mě to byl už druhý ročník a udělal jsem opět stejnou zkušenost. Pokud se čeští vlastenci nechají infiltrovat „muži mnoha vlastí“, tak to vždy nakonec skončí katastrofou a žádné opravdu vlastenecké hnutí nevznikne.

To vlasteneckým aktivistům nestačilo poučení z BPI, z APAČ? Vždyť u rozvratu stáli vždy stále stejní lidé. Co mají společného bývalý student university Ben Guriona, „vlastenecký“ sociolog a obtloustlý bývalý produkční? Předky, kteří nebyli etnickými Čechy.

B. Kuras se sám kdysi označil za člověka 4 vlastí. Británie, ČR, Itálie a Izraele. Dovolím si tvrdit, že skutečně loajální je jen k jedné. Výše uvedení pánové to mají stejně. Post příčovské aktivity z jejich strany jsou smutným dokladem jejich skutečných zájmů a cílů. Třeba jistý T. Měšťan. Hned po skončení vyrazil do spřátelených medií a začal ostatní návštěvníky pomlouvat a před veřejností zesměšňovat. Však s tím mají on a jeho předci staleté zkušenosti…. S těmihle lidmi to zkrátka nepůjde. Až to většina lidí pochopí, tak dojde konečně k ustavení skutečně pročeského národního proudu a ten povede národ a zemi opět k nezávislosti a prosperitě.


Sdílet

3 Replies to “Věrohodný vlastenecký proud může vzniknout pouze na etnickém základě. S „muži mnoha vlastí“ to vždy dopadne katastrofou. Poučení z příčovského setkání vlastenců

  1. tak tohle je davno znama vec, tyka se to i veskerych politickych partaji. jakmile nekdo zalozi novou stranu, vysle Kosher Nostra okamzite sve trojske kone kteri to bud rozvrati, nebo tam prevezmou kontrolu. Zabranit se tomu neda protoze zadna nova partaj nikde v EU guberniich nedosahne na dvoutretinovou vetsinu aby mohla zmenit ustavu, coz je podminka zmeny volebniho prava.
    Pokud tedy nekdo veri ze tuto havet je mozno porazit politicky, mel by se nechat vysetrit.
    Nastesti to chcipne z duvodu ekonomickych, protoze jejich veskera moc spociva v existenci legalizovaneho padelatelstvi, coz je financni pyramida ktera se pomalu ale jiste blizi svemu konci, tim se jejich veskera moc vypari.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *