ODS jako hlavní protičeská strana? Kdo stál za její havlizací a instalací nových kádrů?

Sdílet

Z ODS se oficiálně stala hlavní protičeská strana pohrobků kultu V. Havla. Po integraci havlistických kádrů z TOP09 (projekt SPOLU) o tom již nemůže být pochyb. Není proti české téma a proticivilizační agenda, kterou by nová ODS nepodporovala. Chudoba, LGBT, klina teror, masová imigrace, válka v cizím zájmu atd. atd…

Dobrý příkladem je jistá Eva Decroix (sama se označuje za dítě „Evropy“, poslankyně za ODS a nový stranický kádr. Její politické názory jako by vypadly z brožurky globalistické neziskovky. Tahle dříve zcela bezvýznamná a neznámá paní se raduje z koloniálního postavení ČR, brojí pro masovou imigraci a další neomarxistické nesmysly. Takových je ale dnešní ODS plná na všech úrovních.

Jak vůbec k přeměně dříve relativně rozumné strany došlo a kdo za tím stál? Hlavním důvodem bylo postupné uchvácení systému místní havlistickou galerkou podporovanou a řízenou ze zahraničí. První skutečně velký zlom přišel s nástupem M. Topolánka, to byl první skutečně liberálně demokratický premiér, kde jeho primárním cílem bylo vlastní obohacení se. Jenže on žádnou ideologii havlismu neměl, na to musel být dosazen do ODS bývalý disident A. Vondra. K němu se ze zištných důvodů přidali oportunističtí politici jako J. Zahradil. I. Langr. M. Kuba a další. Dohoda byla „vy nám (havlistům) necháte stranu a my (naši zahraniční páni) budeme krýt vaše kšeftíky“. Tak nastal nevratný proces havlizace ODS. Staří ODSáci byli vyštípáni ven a nahrazeni kádry typu pražský primátor Svoboda (první oficiální podpora Prague pride), P. Fiala (dnes premiér), nebo J. Černochová (dříve starostka Praha 2), M. Vystrčil atd.. Všechny spojovala nenávist ke všemu českému a normálnímu, psí oddanost cizím pánům a také touha po osobních prebendách, kterou cizí pán tiše toleruje. V ODS dne nezůstal žádný hlas rozumu.

Co to přineslo Čechům? Druhořadé postavení bílé české většiny, teror a kriminalitu „vyvolených“ menšin, nesvobodu a nyní i masovou chudobu a bídu.

Podobným procesem prošla i ČSSD, kde havlistický výsadek vedl J. Dienstbier. Jenže 2 havlistické strany třeba nejsou a tak byla ČSSD zlikvidována. Podobný osud časem čeká i ODS, ale teď ji ještě zahraniční pán potřebuje. Proces zotročení Čechů ještě není dokonán a tam ODS havlisty v jámě nad Mahralem čeká ještě dočasná světlá budoucnost.

ODS bude bojovat za zájmy Izraele až do posledního Čecha?
Bez otevřené podpory imigrantů ze strany politiků (nejenom) ODS by kriminalita imigrantů nebyla možná. J. Zahradil z ODS na Miss Vietnam

Bývalý člen ODS


Sdílet

4 Replies to “ODS jako hlavní protičeská strana? Kdo stál za její havlizací a instalací nových kádrů?

  1. Jako za nemcu ,vsude samy dobytek bez charakteru, jen oportunisti jak spravne na ne pouzivali opovrzlive komunisti jako temer nadavku . Vzdyt i ti komuniste meli vice charakteru nezli dnesni sebranka ubozaku u koryt. Jen neumeli prodat to co bylo pro stat a republiku dobre proste spatni prodavaci polopravd.

  2. Co jsme si navolili to máme ,bohužel a k tom,u česká nejednotnost.Však si počtěte co se píše na stránkách bornova a vidlák a diskuse pod články.

      1. Jake volby priteli .Podivej se na ta jmena „kandidatu“ jsou to vsechno zide.A kdyz nezide tak peclive prokadrovani a vybrani se slibem vernosti .Volby jsou jen fraska pro blbe . Jak jiz pepa jogasvili rikal ,dulezite je to kdo to pocita .Presne v praxi to probehlo s Trumpem ale on naivne se domnival na stara kolena ze ti jeho pratele z israhelu ci rodiny ci okoli mu pomohou ,i asi do kriminalu. Tady kdo instaloval v Ceskoslovensku Havelsteina ,ne cinkaci ti chteli neco jineho v podstate socialismus ne tenhle svinec zidosluzebniku

        https://www.youtube.com/watch?v=yaB7m8CoF-Y

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *