Německý policista bojuje po útoku syrského uprchlíka o život. Policie si opsala jeho údaje a pustila ho na svobodu! Politici se ještě zlobí, že byla oznámena jeho národnost.

Sdílet

V německém Greisswaldu napadl syrský uprchlík (24) před nočním klubem německého policistu (60), policista po útoku upadl na zem a zranil se na hlavě, že musel být okamžitě převezen do nemocnice, kde bojuje o život na JIPce. To by nebylo v dnešním multikulturním Německu nic neobvyklého, to už běžní Němci dobře znají.

Šok přišel následně, policie si opsala uprchlíkovo údaje a pustila ho na svobodu, což je sice běžná praxe, ale obyčejný Němec to stále nechápe – na vyvolené menšiny se běžné zákony nevztahují!

Korunu tomu nasadil zemský ministr vnitra Meklenburska-Pomořanska CH. Pegel (soc. dem.), který je pobouřen tím, že si policie dovolila zveřejnit pachatelovu národnost.

Jak to dopadne? Uprchlík nejspíš zmizí do nějaké jiné země EU, kde se přihlásí pod jinou identitou a bude v EU žít spokojeně dál. Nebo bude prohlášen za duševně nemocného, umístěn na psychiatrii a za pár měsíců potichu propuštěn na svobodu. Tak to má v islamizované Evropě podle plánů globální finanční oligarchie být. Bohužel stejný plán mají globální parazité i pro Čechy a Slováky, pokud se jim nepostaví na rozhodný odpor.


Sdílet

One Reply to “Německý policista bojuje po útoku syrského uprchlíka o život. Policie si opsala jeho údaje a pustila ho na svobodu! Politici se ještě zlobí, že byla oznámena jeho národnost.”

  1. nemecka rudo-zelena vladni pakaz neustale kvici jak podsvince, ze nejvetsim nebezpecim pro Nemecko je pravicovy extremismus, ted se ukazalo ze stovky udajnych extreme pravicovych kont na socialnich sitich zalozil Urad pro ochranu Ustavy, (Verfassungsschutz), aby mohli zavadet stale vice zakonnych opatreni na omezovani obcanske svobody.
    Jak videt metody Göbbelse jsou stale aktualni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *