Historie známosti L. Vrábela a K. Janečka vysvětlena. Žádná konspirace za tím není…

Sdílet

Po úspěšné protirežimní demonstraci začal ze stran mainstreamu a části alternativy útok proti osobě pořadatele Ladislava Vrabela. Na přetřes přišly především jeho dluhy a exekuce a také půjčka od Karla Janečka, respektive jeho proti korupčního fondu. Odkud prý se oba znají a co je to za spiknutí?!

Protože pocházím z Českých Budějovic a znám L. Vrabela dlouho osobně a tedy i jeho pohnutou životní cestu, tak bych rád uvedl věci na pravou míru. L. Vrábel se skutečně před lety dostal do podnikatelských potíží po kritice korupčních praktik lokální politické mafie vedené místní ODS, která je mimochodem ve vedení stále. Vrábel se režimu rovněž znelíbil kvůli aktivní kritice islámu a muslimského přistěhovalectví.

Kde a za jakých okolností se seznámili L. Vrábel a K. Janeček? Došlo k němu na základě zájmu obou pánů o východní filozofie, především buddhismus. L. Vrabel se dlouhodobě pohyboval kolem buddhistického centra Vyhlídky a působil i v rámci české buddhistické komunity. O tu se zajímal v jisté době i Karel Janeček, který mimochodem poskytl významnou půjčku pražskému buddhistickému centru na zakoupení místního sídla. Zde bych jen připomenul, že to byla půjčka komerční za poměrně na tu dobu vysoký úrok a tedy žádný dar! Odtud se tedy oba pánové znají.

Že je Karel Janeček člověk globalistů a také židovský kádr je věc jiná. Pustili by Židé nežida jako hlavního marketmakera velkých burz? To asi těžko! Jméno Janeček bylo a je mezi českými Židy velmi oblíbené (např. moderátorka a propagátorka LGBT++ agendy Ester Janečková je rovněž židovského původu). Nepochybuji, že Janeček hraje svojí vlastní hru a o blaho naší země mu možná zas tak nejde. A jeho podpora organizaci protirežimních demonstrací může mít úplně jiné cíle a dost možná, že to L. Vrábel ve své dobrácké naivitě nechápe.

Jen nehledejte za jejich známostí nějaké konspirace. L. Vrábel je možná naivní, ale určitě není žádný globalistický kádr. Kdyby jím byl, tak ho přece mainstream nekritizuje a naopak kryje. Že má za manželku Srbku? To je snad jeho osobní věc!

Budějovičák

Jméno autora příspěvku je redakci známo, ale naše redakce jména v ČR žijících autorů neuveřejňuje. Jde nám o jejich osobní bezpečnost, nemáme totiž o liberální demokracii žádné iluze


Sdílet

One Reply to “Historie známosti L. Vrábela a K. Janečka vysvětlena. Žádná konspirace za tím není…”

  1. No to jste to zas proflákli, hi!

    Popíšu vám přesný reakce:

    Janeček je žid a to průser je a at už dělá cokoli pro nás to dobrý nebude nikdy.
    Co dělal mezi buddhisty by mne fakt zajímalo… nedovedu si to představit. Ale o židech se nesmí mluvit. Nikdy nevíte kterej žid vás poslouchá a jde to hlásit.
    Začne to ráno a odpoledne už ste na seznamu MOSSADu!

    Vrabel je buddhista? No tak to by nevadilo. Ale počkejte na ten řev až čT vytahne že jeho stará je srbka!!!
    PUTINUV AGENT!!! ZLOČINEC !!! a podobně, že….

    Skončí jako zahraniční agent Ruska (přičemž bude řízený židy a MOSSADem, že) …

    Takže moc bych od toho nečekala… muže to byt zase pěkný šméčko jako v roce 89!

    Pro BIS a cenzuru doplňuji že proti židům nic (zatim…) nemám ale nevěřím jim ani jméno!
    My myši už máme dost zkušeností….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *