„Staří lidé budou umírat, protože nebudou mít na topení“, myslí si většina Britů. Očekávají i pouliční nepokoje. Za uprchlíky bude topení ale platit vláda

Sdílet

Zhruba 75% Britů očekává, že v zemi budou v zimě umírat staří lidé na podchlazení, protože nebudou mít na zaplacení energií. Většina Britů rovněž očekává propuknutí pouličních nepokojů, z důvodů rostoucí bídy a chudoby většina bílých Britů. Znepokojení začínají projevovat i někteří poslanci vládní Konzervativní strany.

Ekonomická krize a chudoba se nejprve bude týkat bílého obyvatelstva, protože pro barevné uprchlíky bude vláda nadále poskytovat kompenzační dávky. Následně pochopitelně dojde i na barevné uprchlíky, protože pro britské elity je běžný člověk na úrovni zvířete.

Češi ale rovněž nemají důvod k radosti i je „ukrajinská“ vláda P. Fialy s radostí obětuje pro zájmy globální finanční oligarchie. Zima se blíží, budou Češi jen sedět a čekat na vlastní likvidaci?


Sdílet

2 Replies to “„Staří lidé budou umírat, protože nebudou mít na topení“, myslí si většina Britů. Očekávají i pouliční nepokoje. Za uprchlíky bude topení ale platit vláda

  1. Nechce to už revoluci formátu té francouzské? Ti soudruzi politici nejsou o nic lepší než dvořané Ludvíka XVI.

  2. No a u nás to bude jinak? Sikela už vyhrožuje že doma topit nebudem pač fabriky zahraničních majitelů musí jet na plný pecky i kdybysme měli zdechnout!
    To samý už tu bylo, pamatujete? NAŠE malý obchody zavřený a hitlermárkety se mohly ztrhat… mimochodem voda je taky moc levná, jenom stovku za kubík. To si Veolie moc nenakrade, 200 by bylo lepší. No a když se budete mýt jen jednou za 14dní a studenou vodou a v koupelně s 19° tak Putina jistě porazíme!
    Pokud ovšem z toho všeho dřív nezdechneme což je to o co tu vlastně jde!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *