Jsme ve válce s globální lžidokracií, nikoliv s Rusem, nebo virem!


V posledních letech nás media a politici permanentně udržují ve „válečném stavu“. Nejdříve to byla válka s virem, nyní se k tomu přidala ještě válka s Rusem. Na pozadí téhle válečné hysterie ale probíhá skutečná válka proti českým (slovenským, německým) lidem a národům. Cílem téhle války je snaha zmocnit se jejich majetku i životů. Udělat z nás otroky, kteří budou později zlikvidováni.

Ano, jsme ve válce. Jen ne s virem, nebo Rusem, ale s globální lžidokracií, která nám válku vyhlásila před dávnou dobou. Podle jejich perverzních „svatých“ knih jsme prý zvířata, dobytek, otroci, kteří jim musí sloužit. Okrádat a zabíjet nás je prý dokonce povinnost příslušníku lžidokratické nejstarší mafie světa.

Některé alternativní teorie obviňují z rozpoutání velkých válek příslušníky židovských elit

Globální lžidokratické elity stály za rozpoutáním koronavirové plandemii i války na Ukrajině. To oni mají na svědomí miliony mrtvých a miliardy zchudlých. Je čas na ně ukázat veřejně prstem!

Mike Donák, Texas, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


2 Replies to “Jsme ve válce s globální lžidokracií, nikoliv s Rusem, nebo virem!

  1. Podle některých historiků byla intervence státu Varšavské smlouvy do ČR v roce 1968 jen preventivní akt, který měl zabránit obdobnému pokusu armád Západu, které měly stát na českých hranicích. Zda je to pravda, či ne, není dnes důležité, ale zkuste si položit otázku, jak by vypadala ČR po vpádu vojsk Západu?

    Vládu a veškerý majetek by okamžitě přebral Západ a západní firmy, to se ostatně stalo po roce 1989. Čechům a Slovákům by ale byla uměle zvyšována životní úroveň, protože by se staly výkladní skříní propagandy vůči ostatním zemím východního bloku. Pravděpodobně byl nedošlo k rozpadu Československa. Nové elity by to určitě nedovolily, nejméně do pádu SSSR.

    Češi by se do pádu SSSR měly ekonomicky asi na úrovni Portugalska, Španělska, tedy ekonomicky lépe než za reálného socialismu. Byla by jim sice slibována německá životní úroveň, ale slib by nebyl nikdy dodržen. Nicméně na dovolené v bývalé Jugoslávii by měla většina populace.

    Vyšší životní úroveň by byla „vykompenzována“ masovou migrací a v ČSR by dnes bylo nejméně 10% obyvatel s nebílou barvou pleti. V zemi by byly imigrantské no go zóny a města by sužoval imigrantský teror. Islamizace země by byla již pravděpodobně nevratná.

    Země by byla prolezlá nejrůznějšími gender a LGBT úchylnostmi, „duhová manželství“ a adopce dětí homosexuály by byla dávno realitou.

    Zkrátka byli by jsme takový chudší západní kolonie již tehdy a islamizační politika by nás postihla o 20 let dříve.. Bylo to něco, co jsme opravdu chtěli?

  2. „ale s globální lžidokracií, která nám válku vyhlásila před dávnou dobou.“

    ano presne pred 125 lety na sionistickem kongresu v Basileji, tento vikend ta sebranka v Basileji oslavuje vyroci. Tam tenkrat upekli puc v Rusku i kradez Palestiny na kterou nemohli mit narok ani nahodou, v te dobe a tisice let pred tim tam nezilo vic nez 5% zidu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *