Podporujte v době ekonomické krize české firmy. Místo amerických homopiv Staropramen a Braník pijte český Budvar, nebo Svijany. Místo zahraničních jogurtů Zott a Danone jezte ty české z Chocně, nebo Valašského Meziříčí. Pomůžete tak hlavně sobě!

Sdílet

Ekonomická krize začíná tvrdě doléhat na všechny domácnosti s výjimkou hrstky těch, kteří ji vyvolali a profitují z ní. Ale i této době můžeme zatím ještě stále hlasovat naší peněženkou a tím podpořit věci, které jsou pro nás důležité jako národ, vlast, naši lidé a děti.

Třeba při běžných nákupech. Opravdu si musíte kupovat a v hospodě dávat piva Staropramen a Braník, jejichž americký majitel zde již leta finančně podporuje homopochody a manželství homosexuálů a další perverze? Proč si nedat chuťově určitě lepší Budvar, nebo Svijany? Ty patří českým majitelů, zisk z nich tedy zůstane v ČR, oni dají práci českým lidem atd. Stejné je to i další položek třeba jogurty z Chocně, nebo Val. Mezu určitě chutnají lépe než v zahraničí vyráběné jogurty Zott a Danone! Stejné to bude i u sušenek, chipsů, nebo limonád.

Kupováním českých výrobků pomůžete hlavně sami sobě. Tak na to při nákupech myslete!


Sdílet

3 Replies to “Podporujte v době ekonomické krize české firmy. Místo amerických homopiv Staropramen a Braník pijte český Budvar, nebo Svijany. Místo zahraničních jogurtů Zott a Danone jezte ty české z Chocně, nebo Valašského Meziříčí. Pomůžete tak hlavně sobě!

  1. Myslíte, že Jihlavanka je česká, že ETA, a další společnosti s českým názvem mají českého vlastníka? Lidi budou čím dál víc koukat na cenovku která bude zásadní víc než cokoliv jiného. Je zajímavé, že na cenovku se nehledí u plynu, Elektřiny , tendrů na JE. Kdepak. Ještě není tak zle .není správná chvíle jakkoliv je 5 minut po dvanácté.

  2. To dělám dávno a nemusí mně to nikdo připomínat.Škoda, že to nepodporuje naše /j/elita. Ti dělají všechno pro to, abychom všichni zkrachovali.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *