„Ukrajince“ P. Fialu z toho klepne. Češi na dovolené na Balkáně tankují schválně u ruského Lukoilu

Sdílet

Cestoval jsem na rodinnou dovolenou do Řecka a po cestě jsem zastavil v Srbsku a Severní Makedonii na tankovací stanici Lukoil. K mému překvapení tam tankovali mnozí Češi jedoucí na dovolenou (Albánie, Řecko, Turecko….). Jelikož bylo po cestě mnoho jiných možností tankování, tak jsem se s několika z nich dal do řeči a oni tak skutečně chtějí vyjádřit svůj politický postoj k současné krizi na Ukrajině a politice „ukrajinské“ vlády Petra Fialy (ODS). Lukoil je totiž ruská ropná společnost, která má úzké vazby na ruský stát.

Mnoha Čechům je bližší normální ruský svět, kde žena je žena a muž je muž a rodina spojení obou z nich, než perverzní západ rozkládaný nejstarší mafií světa. Nechtějí být součástí likvidace západního světa a jeho náhradou dovezenými barevnými imigranty z Afriky a Asie. Oficiální propaganda tak dopadá u nás v Česku na neúrodnou půdu.

Jen bych všem našim turistům doporučil, aby při podobném tankování raději platili v hotovosti a ne kartou. Podle platby kartou je totalitní „liberálně demokratický“ režim může snadno dohledat. Soukmenovci „Ukrajince“ Fialy jsou schopni naše lidi za takové akty stíhat, nějaký perverzní paragraf si snadno vymyslí ex post a justici mají pevně ve svých rukách.

Miloš S. t.č. Na Balkáně


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *