Berlínská plovárna zažila imigrantskou bitku na nože. „Raději na plovárny nechoďte, řádí tam bandy násilníků“, radí bílým Němcům policejní odbory….

Sdílet

Veřejná plovárna v berlínské čtvrti Neukölln zažila velmi horký den a to nejenom kvůli panujícím horkům. Na plovárně se porvala tlupa barevných emigrantů tak, že část z nich musela být s řeznými a bodnými poraněními převezena do nemocnice.

Bezpečnostní službě se sice podařilo situaci dočasně zvládnout, ale vytlačení muslimové se následně vrátili a společně napadli ochranku. Při druhé fázi rvačky došlo ke zranění několika členů ochranky a jednoho záchranáře ze zasahující sanitky. Policie následně zatkla 3 násilníky z řad barevných uprchlíků a zabavila řadu zbraní. Čtvrt Neukölln je neslavně proslulá no go zóna, která je plná barevných přistěhovalcůna dávkách a imigrantských kriminálních gangů.

Bohužel se nejedná o ojedinělý případ. Veřejné plovárny se v Německu staly místem, kam se bílý německý gojim bojí chodit. Bílé ženy a dívky jsou uprchlíky osahávány, je jim nadáváno do kurev a občas dojde i k nějakému tomu znásilnění. Bílí Němci muži a chlapci jsou zase na plovárnách šikanováni a biti tlupami uprchlíků, které tak ukazují, kdo je tam pánem.

Před násilnými bandami uprchlíků na veřejných plovárnách už veřejně varují i německé policejní odbory. Jenže vláda dál předstírá, že žádný problém s imigranty není.

U nás doma v ČR to ale bohužel není jiné i tak „české“ vlády před kriminalitou imigrantů (především Vietnamců a černochů) zavírají oči a blábolí fantaskní nesmysly u údajné integraci. Jak je do české společnosti integrován vietnamský drogová dealer z večerky na roku, ale asi ví pouze lidé jako Fiala, Pekarová, Rakušan a Babiš…


Sdílet

One Reply to “Berlínská plovárna zažila imigrantskou bitku na nože. „Raději na plovárny nechoďte, řádí tam bandy násilníků“, radí bílým Němcům policejní odbory….”

  1. V Americe radi na TV aby lide nenosili drahe hodinky a zlato na krku neb drazdi utiskovane cerne obyvatele kteri na to nemaji a tudiz je rasisti nuti k trestne cinnosti .Chudaci cernosi, take je nebezpecne mit u sebe malo penez, neb mohou pri zachvatu vzteku ohrozit vas na zdravi ci zastrelit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *